Naz0123 Umrann16 bugün kontrol var .ben kendi sancimi bekleme taraftarıyım o yüzden daha gitmicem bugün herşey yolundaysa.
ilknur_saidmirac55 35+5 son 15 galiba ama cidden zaman gecmiyo Allah tan sezeryanim 38 de alcaz dedi doktorum başı dönmüş ve wcyle aramızda çok büyük bir bağ var ayrilamiyoz 10dk bi 😅
TeoMom Umrann16 Daha var bizim son 89 olduk vakit geçiyor bir şekilde şu an ama son haftalar nasıl olur bilemiyorum tabi ağırlaşmadım henüz 🌸
bayanelaa Umrann16 ayhhh son 6 artık çarşamba günü hayırlısıyla doğumum olacak 38+5te 🫠 Rabbim herkese kolaylık versin hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah yavrularımızı 🤲
Derya_gumus Heyecanli_gebe1 benimde tam 101 günum var:)) gerçekten agırlastim bende agrilar falan baya yoruyor ya cabucak gecsin:)))
Heyecanli_gebe1 Derya_gumus ay geçmek bilmiyor.valla çok uzun bu gebelık. Keşke yarı yarıya erkekler de taşısa 😂
Burcak92 Umrann16 40+5 oldum ve kızım gelmek bilmiyor🥹 doğumdan korkuyorum ama artık sabrım da kalmadı 😞😞
Derya_gumus Umrann16 sizin az kalmis saglikla alin kucaginiza Insallah benim taaam 101 gunum var tekli rakamlara duşmek icin gün sayiyorum;))
Umrann16 Derya_gumus Amin inşallah çok teşekkür ederim ama inanın zaman çok hızlı geçiyor yani 100 gün son 10 günden daha hızlı geçebilir 😄
Ozlem3302 Zehra_Aghaverdi benimde son 7 gün gösteriyor bendede şiddetli sırt ağrısı ve karın sertleşmesi var korkuyorum 🙄
Zehra_Aghaverdi Ozlem3302 😭 son 25 olduk neredeyse yarım saattir karnımın sağ aşağı kısmında çok fena ağrılar var ağrıdan kıvrılıyorum resmen🥺🥺 Allah yarımdımcımız olsun.