Deletedmom_85 Kuzum geçmiş olsun çok üzüldüm yaşamış olduğun duruma. Hayırlısını istemek en güzeli bundan sonra ki duaların o yönde olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın 🥀
1ciftyesilgoz Deletedmom_85 bundan sonrası İçin tamamen Allah’a teslimim. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese .🤲
eylulmihrasmom 1ciftyesilgoz öncelikle çok geçmiş olsun. maalesef yaşadığınız durum çok üzücü insallah tekrarını yaşamaz ve sağlıklı bir gebelik geçirip evladınızı kucağınıza alırsınız 🤲🏻 iğne çok etkili bir yöntem parçalar halinde düşer yüksek ihtimalle ilk 4.güne kadar yükselir fakat 7.gün beta düşüşe geçer bu yüzden asla endişelenmeyin. 4-8 hafta arasında beta normale dönüyor. strese girip kendinizi yıpratmamaya çalışın kanama kişiye göre değişebiliyor.. Kendinize çok iyi bakın❤️
1ciftyesilgoz eylulmihrasmom teşekkür ederim 🙏 evet doktorum da aynısını söyledi 4. Gün yükselir 7. Gün düşüş bekleriz dedi. İyi olacağına inanıyorum. 🙏 düşürürken çok ağrı yaşanıyor mu peki ?
eylulmihrasmom 1ciftyesilgoz hayır ağrı olmadı bende normal adet gibi kanama gördüm. tabi sonrasında dış gebelik olmadığını da öğrendim onun etkisi var mıdır bilmiyorum 🤷🏻♀️
mylittlebabym Çok geçmiş olsun canım benim, umarım kısa sürede bu kötü günleri unutursun ve guzel müjdeli haberlerini en doğru en hayırlı zamanda bizlere verirsin 🕊️🌸
neslii_n 1ciftyesilgoz seninde olucak merak etme ❤️ Biz güçlü anneleriz. Senin yaşadığın da kolay degil cok iyi anlıyorum seni ama sükür sen ameliyat olmadın Buda birsey 🙏 Allah sana güç kuvvet versin
Yeniiannecikk 1ciftyesilgoz aynısını geçen sene Aralık’ta yaşadım bu senede.kimyasal gebelik yasiyorum vee sabahtan beri hafif hafif lekeler vardı biraz öncede bı parca düştü 🥺🥺🥺🥺 çok kötü oldummm
Minikmucizelere 1ciftyesilgoz benim icinde öyle hel korka korka gecirecegiz hamileligimizi😢 Bende daha 21 yasindayim Doktorum 0 olana kadar bakmadi ama dört kere kan verdim gayet iyi dususler olunca gerek duymadi sanırım İnşallah sizdede işe yarar iğne dualarim seninle🤲
Minikmucizelere EmineDefneGokce benimde iki gunde iki kat artmisti hic aklıma böyle bi sey gekmemisti iko gunde iki kati olunca ilk az oldu korktum sonraki iyi olmustu erken ogrenmkstim ama ben 16-36-109 oldu iki gune bi 5+3 de aksam kanamam oldu bkraz dört bes damlalik iykide olmuş kanama yoksa dört gun sonra gidecektim doktora daha kötü şeyler olabilirdi
eylulmihrasmom Minikmucizelere normal gebelikmiş sadece düşük yapmışım dış gebelik sanılıp iğneyi vurdular 🤷🏻♀️
Minikmucizelere EmineDefneGokce teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Allah’ım aynı şeyleri yasatmasin kimseye inşallah
EmineDefneGokce 1ciftyesilgoz iki evladınıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin Amin canım benim Allah razı olsun
sedamom00 1ciftyesilgoz çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda ummadığın zamanda mutlu haberler almayı nasip etsin umudunu kaybetme bol bol dua et herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle 🤲
Happycatt 1ciftyesilgoz canım benimmm çok geçmiş olsunnnnn🙏 Şuan çyle bi anlattın ki sanki benim yaşadıklarımı anlatıyor dedim bende birebir aynılarını yaşadım sadece farkımız ben iğneyle düşürmedim kendiliğinden düştü rabbim hayırlısını versin sağlıklı evlat nasip etsin asla üzülme bende o zamanlar çok üzülüyordum ama sağlıksız gebelik sonuçta Rabbimin bi bildiği var bizim sınavımızda bu şekilde 🙏 herşey güzel olacak Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️