Kubra_miray_szr handeozt8 benim bebegiminde göz beyazı.dun sarı hafifdi 18 günlük bebeğim bende gotureyim doktor size ne dedi ilaç felan mi verdi veya yatırdı mi
handeozt8 Kubra_miray_szr 20 olursa yatıyor galiba ama emin değilim bize geçer normal dedi yatış olmasın zaten valla Allah korusun
Kubra_miray_szr handeozt8 Allah korusun yatış kötü durum …inşallah bebişin iyi olur benim.bebiste hafiften vardı dün belkide sarılık değil emin olamıyorum
kelebek_17 handeozt8 geçer canım. bana 2 saat az gelmişti yarım saatte bir emzirdim. birde gün ışığı alan bebeklerde sarılık olmadığı kanıtlanmış bir araştırmada. ben balkona falan çıkardım her gün, değerimiz 4 küsürdü.
handeozt8 kelebek_17 ben de emziririm ama 2 saat uyuyor zor uyanıyor nasıl uyandırıp emzirdiniz acaba
kelebek_17 handeozt8 ayaklarının altını elleyin, hafif baskı yaparak gezdirin parmağınızı ve uyanana kadar bırakmayın. bazen sırtını sıvazlayınca bazen altını açınca da rahatsız olup uyanıyordu.
kelebek_17 handeozt8 benimkide çok uykucuydu 4 aylık oldu hala bütün gün uyuyor 🙈 bende hastanede hep hemşireyi çağırmıştım uyandırmak için, onlar biraz daha sert yapıyorlar uyanıyor biz kıyamıyoruz.
drylm34 haklisinesracim bizde de aynı durum var 19 günlük bebeğim 2 kez hastaneye yattı fototerapi aldı 20 ye çıktı. 9.6 ile taburcu oldu sadece gözünde vardı şimdi her yeri sarı ama kanda 9.9 çıktı kan elinden alındı hata payı olur mu kan tahlilinde ? Bir de sizin bebiş atlatana kadar sürekli yükseldi mi yoksa belli bi zaman sonra sabit mi kaldı
haklisinesracim drylm34 Evet arada arttı arada azaldı ama 3 ayda düzeldi. Siz kan tahlillerini ihmal etmeyin bazen süreç çok uzuyor