_ozlmm Sedaisgorenn Evet çok iyi bir doktor ☺️ Benim doktorum tanıyormuş Halil beyi kendi doktorum yönlendirmişti direk ona gittim hiç aramadım doktor ve gerçekten çok memnun kaldım bende 😊
Sedaisgorenn Tugcekrem07 Pendik susam sokakta özel muayene internetten bakın isterseniz yorumlarına falan çok iyi bir doktor
nazks Tugcekrem07 kendi yeri var canım Pendik çarşıda, 900₺ yaptırdım inanılmaz detaylı anlatıyor ben bayıldım.
Imgesel_1905 Tugcekrem07 Bende Temmuz ayında Halil Mesut’a yaptirıp çok memnun kalmıştım. Kesinlikle işinin ehli. O zaman 800 tl ödemiştim
cansualisa Tugcekrem07 Şişli Fulya da yaptırıcammm Prof doktor ismail bey özel muane çok önemli cunku en önem verdiğim test Rabbim sonucumuzu da güzel almayı nasip etsin 1200 TL kredi kartı nakit bilmiyorum
mom23 ssuullaa merhaba memnu kaldınız mı ne kadar sürdü renkli bir foto veriyor sanırım maile renkli fotolarda atıyor mu :)
nnnaaz VerdaY Meltem Çavuşoğlu. 4 senedir ona giderim ve değiştirmedim şimdide 36 haftalığım çok şükür🌸
Ebru-EY Tugcekrem07 Okan üni. Hastanesi (tuzla) - 950 TL Perinotoloji doktordu profesördü ve çok memnun kaldım. Harika ilgiliydi. Tavsiye ederim. 22.haftada yaptırdım.
ikizannesiolmak Semilk05 Marmara üniversitesi hastanesinde de yapılıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz