Semilk05 Tugcekrem07 bende araştırıyorum özeller 1000 TL civarı devlet olarak sadece Zeynep kamil yapıyormuş randevu bulmak imkansız.
_ozlmm Tugcekrem07 Mayıs ayında Pendik te Halil Mesut Bey’e yaptırmıştım 650 TL idi 19.haftamda yaptırdım ama şuan ki güncel fiyatı nedir bilmiyorum zam gelmişti en son muayene ücretlerine
TeoMom Tugcekrem07 22+3 te yaptırmıştım Ağustos ayında 1000 liraydı Emsey hastanesinde yaptırdım orada yaptırmasaydım Kadıköy’de Zeki Şahinoğluna gidecektim o da 1000 lira
benkosarim Tugcekrem07 Pendik kaynarca’da Haziran ayında yaptırmıştım Cihan tıp merkezi’nde 550 liraya
ilaylayy Semilk05 ben bir kere devlette kaydım olsun diye gittim Zeynep hamile gittiğim gün lanet ettim birdaha gitmem sanırım
ikizannesiolmak Semilk05 Marmara üniversitesi hastanesinde de yapılıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz
Sedaisgorenn _ozlmm 1 ay önce yaptırdım Halil beye 900 tl ancak hakkını sonuna kadar veriyor. 1 saat her şeyine her detayına baktı tek tek açıkladı. Doktoruma raporları götürdüğüm de şok olmuştu radyoloji doktorunun bu titizliğine ben memnun kaldım💚
Ballisi533 Tugcekrem07 ümraniye bır yer var bu sene yaptırdım 7 ay once 450 idi ısmını bulursam yazarım buraya tekrar bende oraya randevu alıcam cnkı
Edizimmm Ballisi533 sanırım erbil çakar pınar hanımın muayanesinde hizmet veriyor kendisi zeyneo kamilin doktoru 600 yada 650 tl diye duydum
mom23 Edizimmm ortalama ne kadar sürdü muayeneniz renkli görüntüleri mail olarak atıyor sanırım 1 tane mi var yüzünüzün olduğu :)memnun kaldınız mi
_ozlmm Sedaisgorenn Evet çok iyi bir doktor ☺️ Benim doktorum tanıyormuş Halil beyi kendi doktorum yönlendirmişti direk ona gittim hiç aramadım doktor ve gerçekten çok memnun kaldım bende 😊
Sedaisgorenn Tugcekrem07 Pendik’te ben de Halil Mesut’a yaptırdım 1 ay önce 900 tl ancak aldığı para sonuna kadar helal olsun. 1 saat boyunca her şeyi her detayı tek tek inceledi o kadar güler yüzlü ki. Kendi doktoruma raporları götürdüğüm de şok olmuştu radyoloji doktorunun bu kadar titiz incelemesine. Tavsiye ederim eğer imkanınız varsa💚💐
nazks Tugcekrem07 Halil Mesutta yaptırdım çok memnun kaldım, tek eksi yönü nakit olarak alıyor olması fakat doktorluk, ilgi, alaka, detaylıca bakılıp anlatılması kesinlikle tartışılmaz.
Sedoa_ Tugcekrem07 21. Haftada maltepe medikal parkta yaptırdım eylül başıydı 1250 tl idi cihan çetinde yaptırdım hocanın yandal eğitimi perinatoloji bu işte çok başarılı bence tavsiye ederim