SeaTurtle Aslanbuse23 36+3de doktor kontrolüm vardı, 2,200 kilo dedi doktor. Her şey normalse, kilo o kadar da önemli değil bence. Çünki 2,500-4000 kilo arası doğulan bebekler normal kabul ediliyor, yani küveze konulmuyor. Sadece bebek minyon ola bilir ☺️
Tugcecanan Aslanbuse23 aklınıza getirmeyin böyle şeyler. 2500 olmuş bile bebiş küveze konulma sınırı da geçmiş şükür sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende 33+1 deyim bir hafta geriden geliyoruz kilosu 1650 gr çok düşük, bana da 37 ye kadar takip edip alabileceğini söyledi.
Aslanbuse23 Tugcecanan umarım almazlar umarım Bebişlerimiz güzel kilo alır eşim hiç bir şey yemiyorsun bebek beslenemiyor diye bana çok kızıyor zaten bir dünya kilo aldım sabah kahvaltılarımı güzel yapmaya çalışıyorum öğlen yemek yerine meyva ile geçiştiriyordum bilmiyorum ondan mı oluyor bu hafta sabah öğlen akşam yiyeceğim yemegimi 🤦🏻♀️ yeterki o iyi olsun
Maviii Aslanbuse23 canım belki genetiktir kilo durumu. bence haftasına göre normal anlayamıyorum bu doktorları
Aslanbuse23 SeaTurtle valla ne biliyim Denizli’de en iyi doktorlardan birine gidiyorum artık sonuna da geldik değiştirsem olmaz inanın çok mutsuz üzgünüm 😔
MrvRmzn Aslanbuse23 şimdi baktım bende 35. Haftada 2300 gr ve doktorum hiç bir sıkıntı olmadığını söylemişti. Geçen hafta 39+6 da kucağıma aldım bebeğimi. Şükür.
Aslanbuse23 MrvRmzn karın çevresi kaç haftalık olarak görünüyormuş acaba bakarmısınız rica etsem lütfen 🥺
Tugcecanan Aslanbuse23 bende bir sürü şey yiyorum bebeğe yarayacak yiyecekler ama olmayınca olmuyor demek ki bizim bebişler nazlı biraz 😅
TosbikAnnesiii 35haftadayım normalde bugün doktora gittim bebek 33 hafta gözüküyor dedi bende çok üzüldüm normalde hep ilerde giderdi neden böyle çıktı anlamadım bnde çok üzüldüm ağladım😔
aryadamla Ben 37+1de gittim en son, 2460 gr çıktı benim bebeğim mesela 2 hafta geriden geliyor uzun zamandır ama doktorum kilosuna takılma önemli olan beslenip gelişmesi dedi, bence doktorunuz yanılmış.
132025 Aslanbuse23 bence gayet normal bazı doktorlar bazı şeyleri çok abartıyor benim oğlumda o haftalarda o kilodaydı sanırım 37de 2880 doğru küveze de alınmadı kilosundan dolayında 37de doğurmadım başka hastalığım olduğu içindi bence hiç takma
minikdefnemm Aslanbuse23 benim bebeğim 36 haftada 2200 doğdu yoğun bakımda 3-4 saat kaldı sonuclar çıkınca hemen verdiler sağlıklı beslendiyseniz hiç bisey olmaz doktor niye panik yaptırır hiç anlamam
aryadamla Aslanbuse23 yani bunu anlamak için hafta hafta takip etmesi gerekiyor bana oksapar iğne verdi mesela direnç sorunum var kan sulandırı iğne sayesinde bebek besleniyor 4.kutuma geçtim hafta hafta bebek kilo alıyor mu diye kontrol ediyor doktorum hiç ağzından37. hafta alırız lafı duymadım aksine 37de değerlendiririz demişti geçen gün gittiğimde haftaya yine gel devam edeceğiz bu şekilde dedi bugün 38 haftalık oldum mesela. Bence siz başka bi doktora daha görünün tek bi doktora bağımlı kalmayın çok ilginç size böyle demesi
Aslanbuse23 aryadamla ne biliyim çok az kaldı diye değiştirmek istemedim ya haftaya gidince detaylıca konuşacagım 😔 37 de aldırmam zaten eğer çocukta ciddi bir sorun yoksa 38 leri görürüz