Aslanbuse23 35+3 bu gün kontrolümüz vardı 2,500 kg 2 hafta geriden geliyor bebek dedi doktor 37 de alabiliriz dedi kuveze alınabilir gibi bişiler söyledi çok üzgünüm başına gelen varmı kilo alsın diye napmalıyım haftada bir gidicem artık haftaya kadar toparlaması lazım lütfen yardım edin 😭😭😭😭😭
Czn2105 Aslanbuse23 Allah’ın izniyle bir şey olmaz sağlıklıysa küvezde almazlar zaten kiloyla alakalı değil bazı bebekler 3-4 kilo ama sağlıklı olmadığı için yine küveze alınıyor. Sağlıksak bir sıkıntı yoksa bebişinizle evinize gidebilirsiniz
SeaTurtle Aslanbuse23 36+3de doktor kontrolüm vardı, 2,200 kilo dedi doktor. Her şey normalse, kilo o kadar da önemli değil bence. Çünki 2,500-4000 kilo arası doğulan bebekler normal kabul ediliyor, yani küveze konulmuyor. Sadece bebek minyon ola bilir ☺️
Jadewinder Aslanbuse23 kilo olduğuna emin misiniz bana da normal geldi. Karın çevresi dedi ile sanki ölçümden bahsediyor doktorunuz. Kilo değil de karın çevresi yani. Bir onu tekrar mı teyit etseniz.
Mehber 37 hafta olana kadar 3 kiloya yakin olur buyuk ihtimalle insaallah saqilikli kucaqiniza alirsiniz
G_Gizem Hafta kontrolünde 2340 kg dı canım normal gayet? Karın cevresi geriden gelmesi farklı durum bence, neden bu kadar tedirgin etmis doktor anlamadım.
Aslanbuse23 G_Gizem kilo olarak sorunumuz var karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dedi 37 ci haftada alabilirim dedi korktum duydugumdan beri ağlıyorum 😭
Aslanbuse23 Czn2105 inşallah ya inşallah alınmaz o hastaneden tek başıma çıkarsam çok üzülürüm kendimi toparlayamam sanırım
Aslanbuse23 Jadewinder karın çevresi 33+5 görünüyor kilo 2,500 karın çevresi geriden geliyormuş bizim boyumuz epey uzun 51 cm olmuş ben acana ondan mı diye düşünüyorum bilmiyorum
G_Gizem Aslanbuse23 canım hemen üzme kendini başka bi doktora daha görün bebisin kocaman olmuş oda hisseder üzülür, hırpalama kendini iyi haberler alırsın inşallah
Czn2105 Aslanbuse23 eşim 98 doğumlu 1.900gram doğmuş sağlıklıymış eşimi pamuğa sarmışlar kaynanamın elime vermişler bende 2.500 gram doğmuşum 97liyim beni de küveze koymamışlar üstelik ben 40. Haftamda gelmişim yani sağlıklı olduktan sonra küveze almayabiliyorlar
Maviii Aslanbuse23 canım belki genetiktir kilo durumu. bence haftasına göre normal anlayamıyorum bu doktorları
Sudemceylan 39 haftamda kontrole gittiğimde 3 kilo dedi bana zayıf olması sorun degil doğduğunda toparlar kilo alır bunun için strese sakın girme önemli olan bebeğin sağlıklı karnında hareketleri güzel gidiyor 42 haftaya kadar bekleyelim küçük hanım kendi karar versin dedi doğuma beni de uyardı tabi en ufak rahatsızlığında arıyorsun
Tugcecanan Aslanbuse23 aklınıza getirmeyin böyle şeyler. 2500 olmuş bile bebiş küveze konulma sınırı da geçmiş şükür sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende 33+1 deyim bir hafta geriden geliyoruz kilosu 1650 gr çok düşük, bana da 37 ye kadar takip edip alabileceğini söyledi.