inankiinsan Merhaba hanımlar İstanbul Avrupa yakası için uygun fiyatlı ayrıntılı ultrason yapabilecek hastane biliyor musunuz ?
Zuzuu86 inankiinsan Bakırköy’de buldum uzmanlar tıp merkezi Rıdvan bey 400 lira bende yarın gidicem hatta bakalım..
Nazife03 inankiinsan Bakırköy perinatoloji Doktoru Dr Mahmut Güngör e gittim bn memnun kaldım 750tl şuan ücreti
Birazxhayaici inankiinsan canım renkli ultrason gibi bişey mi acaba yoksa değilmi ben öyle zannediyordum heycanlanmıstım değil dediler Perşembe randevu aldım da ayrıntılı ultrason için
Nursl7 @inankiinsan uzmanlar tıp merkezinde radyolog Rıdvan zeybek var çok iyi bir doktor şuanki ücreti 400 TL olması lazımdı
inankiinsan Zuzuu86 yarın randevu sonrası beni bilgilendirmeniz mümkün mü acaba fiyatta bir değişiklik oldu mu memnun kaldınız mı diye bende şuan pazartesi günü için randevum oluşturdum da merak ediyorum.
Zuzuu86 inankiinsan merhabalar arkadaşım bugün randevum vardı Rıdvan beye yazarmısın demıstın sımdı çıktım ☺️ Çok memnun kaldım konuşup sohbet ederek sürdü muayene süresi çok güzel resimler cektı yarım saat ınceledı herseyıne baktı tavsiye ediyorum 👍🏻👍🏻☺️
Maviissssss inankiinsan canım ben 3 gün önce gittim fiyat aynı 400 TL çok da memnun kaldım hiç düşünmeden git😊
Nursl7 @inankiinsan işinin ehli bir radyolog en az 30 dakika baktı tek tek organlara baktı iki kere bana da gösterdi 3. Kere birde suyumda azalma olmuş havuç suyu iç bir sıkıntı yok dedi hatta cinsiyeti de o zaman öğrendim 🙂
inankiinsan Nursl7 ne güzel. Verdiğiniz bilgiler için çok sağ olun. 🌸🤲🏽Ben 25. Haftamda olacağım umarım bir sıkıntı olmaz.
Nursl7 @inankiinsan ben biraz aceleci bir insan olduğum için herşey olsun bitsin istedim ondan erken gittim 😃 şimdi bende biraz geç gitmeyi düşünüyorum
inankiinsan Nursl7 anladım olsun iyi etmişsiniz. sağlıkla ve hayırla alın bebişinizi kucağınıza Rabbim bağışlasın tekrar teşekkür ediyorum.
Nursl7 @Kubrabsyg45 doktordan rica edince bir iki dakika alabiliyor içeri eşim görmemişti bebeği ultrason da hiç rica ettim almıştı bir iki dakikalığına