Harunnisa Zeynep3535 5 li hastane cikisi 5 adet fazla gibi eldi bana iki cocuk dogudum oradan biliyorum onlarin hepsini giymeiyor bile dogru düzgün
Liesheth [bilinmeyen] evet ben de öyle düşünüyorum. Bir de hafif tombiş bir bebiş olursa ne kadar giyecek ki ☺️
Suzitosuzi Zeynep3535 5li hastane çıkışı daha az da olabilir bence. Ben 2 ya da 3 tane koymayı düşünüyorum 🤔 Emzik biberon elektrikli pompa eksik benim. Hayırlı doğumlar olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin 🙏🏻
Sevuz mercimeklipuding 😂bende 21 haftalık hamileyim dayanamadım 1 adet tulum aldım.Oh ne rahatladım 😁Sen de bir parça birşey alabilirsin canım
BurcuakirGlec pamuk_anne peki bu iç zıbını alttan cıtcıtlının üstünemi giydirecez 🙄 sartmı peki yani alttan cıtcıtlılar uzun kollu kısa kollusu olmaz mı bende çok var bunlardan ama hiç sevemedim 😂😂😂🤦🏼♀️ Alttan çıtçıtlı üstüne ikili takım yada tulum olmazmı
asminko345 BurcuakirGlec İç zıbını ilk giydirip üstüne giydirilirsiniz kıyafeti ilk zamanlar iç zıbın çok rahat zaten 10 tl falan fiyatı göbeği düşüne kadar giydiriyorsunuz zaten
pamuk_anne BurcuakirGlec göbek bakımı olduğu sürece çıtçıtlıdan ziyade bu iç zibinlari tavsiye ediyorlar diye biliyorum. Ama yine de bilen birine sormak lazım 😊
asminko345 BurcuakirGlec Uzun kollu yarım kol sıfır kol toplam 20 tane falan yeter o da kış bebeği benim ki eksik olursa gene annem falan gider çıtçıtlı zıbın almaya
Miraykayra Elifguney ebebekten aldm ben canım 299tl kendi ürünü 70*120ölçülerinde kullanışlı tavsiye ederim
1850 Sedagokkaya beklememek lazım bence 5 aydan itibaren agırlasmak başlıyor. Ay ilerledikce daha da artacak. Bende 5 bucuk aydayım başladım yeni yeni.
Zeynp Zeynep3535 hastane çıkış setleriniz çok olmuş onları en fazla 1 ay kullanıyormuşuz küçük geliyorlarmış sonrasında 3-6 ay giysiler kullanılıyormuş
Zeynep3535 Zeynp Evet haklısınız ben 3 tane almıştım annem ve ablamda almışlar böylelikle 5 tane oldu 56 cm bakalım kusması çok olur ilk zamanlar sık sık değiştirirsin dediler 🤗
Babies16 Zeynep3535 bence 5 tane 5 li hastane cikisi cok fazla.cunku 2 hafta sonra olmuyor o hastane cikislari bidaha.ayrica emzirme haftasiyla ilgili postu okursalar biberon emzik sut sagma makinesi fln bu etapra gereksiz bence hemen listeye dahil etmemeli
istanbulluanne Zeynep3535 5 tane hastane çıkışı cok fazla zaten 10 luda almışsınız. Kuzenmn bebeği 4.5 kilo doğdu 2 hafta snra olmadi hastane çıkışları. Bunlarida düşünmek lazm 😊 sahsen ben 1 tane 10 lu aldm o kdar.