Toppis YeniAnne55 kesinlikle cnm okadar parayi verene kadar uc takim alirim guzel alr ust daha kullansli gereksz insan ikinci olunca anlio😅
YeniAnne55 Toppis benim ilk ama carsiya iniyorum burda takim 90-100lira civari pahali yani zibindi falandi ayri alirim diyorum 🤔
Minnakelifim03 CansuOztomurcuk 5 li hasbae cıkısi bence fazla. Ben hic hastane cıkışı almadım. Altlı üstlü takım aldım o daha uygun oldu
Minnakelifim03 Zeynep3535 hastane çikısını fazla almıssınız bence. Çunkü bebekler bir anda gelisiyor. Aldiklariniz kucuk gelicek. Ben 3 tane takım aldım daha uyguna geldi
Minnakelifim03 Toppis hastanr için 2 takım aldım. 3 tane kollu zıbın ve 3 tane ayaklı pijama 1 tane alt açma 1 tane kalın bebek battaniyesi 5 li çorap iki tane atlet ve iki tane külot aldım 😊 bikac biseyler daha almistim toplamda 110 lira
asminko345 Toppis BEnde dediğiniz gibi yapıcma valla 10 lu almaya gerek ypk hiç 2 tane 5 li var zaten yedek bir tane tulum yanıma güzel taşlı böyle bende hep 3 6 ay aldım ablamın kızı 3 aylık 6 aylık kıyafet giyiyor 0 3 abanmadım zııbınlaro bile 3 6 ay tulumlar 6 9 😂
pamuk_anne Zeynep3535 iç zıbın için göbeği düşene kadar kullanırsın diğer türlü kullanışlı olmaz sıyrılır falan dediler zaten bebek hemen büyür inş. Ben 2 tane iç zıbın aldım birini giydirince diğerini elde yıkarım yada annem yıkar zaten mendilden küçük bişey dedim. Göbek de genelde bir hafta on gün içinde düşer derler. Acaba az mı aldım ben.
Zeynep3535 pamuk_anne ben sürekli elimde uğraşmamak adına bide kış bebeği herşeyin içine giydirirm diye düşündüm
Zeynep3535 Sedagokkaya canım 8 ayı bekleme insan o kadar ağırlaşıyor ki 🙄 bide maliyet açısından zamanla almak daha iyi
mercimeklipuding Sedagokkaya banada hep 7 Aydan önce hazırlık yapma dediler çıldırıyorum alamadıkça 2 patik alsam gevşicem 😂
Sevuz mercimeklipuding 😂bende 21 haftalık hamileyim dayanamadım 1 adet tulum aldım.Oh ne rahatladım 😁Sen de bir parça birşey alabilirsin canım
Zeynep3535 Mirayserap 2 tane emzirme penye sütyen 2 tane balensiz sütyen 2 tane emzirme atleti 4tane alt lohusa iç çamaşırı Depend hasta bezi 1 lohusa gecelik sabahlıklı 1 pijama takımı Göğüs kalkanı (avent) Göğüs pedi Şuanlık bunlar geldi aklıma
Zeynep3535 Elifguney ben Joie aldım kumaşı çok kaliteli ve sağlamlık açısından en iyisi geldi fermuarlı istemedim
pamuk_anne Zeynep3535 iç zıbın denilen şey çıtçıtlı olmayan sadece içe giydirilen bir gömlek tipli bişey umarım doğru şeyden bahsediyoruzdur. Çünkü iç zıbın küçük bide sadece hastane çıkışlarında falan oluyor. https://goo.gl/images/cu22mq
BurcuakirGlec pamuk_anne peki bu iç zıbını alttan cıtcıtlının üstünemi giydirecez 🙄 sartmı peki yani alttan cıtcıtlılar uzun kollu kısa kollusu olmaz mı bende çok var bunlardan ama hiç sevemedim 😂😂😂🤦🏼♀️ Alttan çıtçıtlı üstüne ikili takım yada tulum olmazmı