duru21 Zehber insallah burdaki devlet hastaneside iyi olur iyi davranılır rabbim vicdanlı insanlarla karsilastrsin🤲
HticeAkan Gözünaydın canım allah bebişine uzun ömürler versin bizde hala beklemedeyiz gelen giden Yok bizimki Naz’a çekiyor kendini🙄
Zehber duru21 amin kuzum inşallah gerçekten öyle been gece gittim için gecedeki ebe berbat inasndu çok kötü davrandı ama allahdan gündüz değişti ebe çok iyiydi.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın🙇♂️🙇♂️🙇♂️❤❤❤
Zehber duru21 amin kuzum inşallah gerçekten öyle been gece gittim için gecedeki ebe berbat inasndu çok kötü davrandı ama allahdan gündüz değişti ebe çok iyiydi.rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın🙇♂️🙇♂️🙇♂️❤❤❤
Irmakdkm Zehber vay be çok güzel motive ettin yazınla Allah analı babalı büyütsün canım darısı bize inşallah
deletedmom503 Zehber Ay ne zaman dogurdun sen daha 2 gun once gırgır yapiyorduk seninle şu an şok oldum hayirli olsun bebisin insallah çok sevindim senin adina gozun aydin
Zehber deletedmom503 dimi zamanı gelmiş demekki allah razı olsun birtanem darısı sizlere inşallah sağ salim al kucağına🙇♂️🙇♂️🙇♂️❤❤❤