Zehber Banada nasip oldu doğum hikâyemi paylaşmak . Öncelikle buraya açtığım postlarda yazmıştım saat 5 6 arası akşam sarı sümük geldi ben resmen hissettim dedim ki bugün doğurcam gece 12 44 de bir ağrı girdi birden pit diye birşey koptu içimden hissettim resmen ya bu arada yatıyordum kalkmakla suyum boşaldı ama öyle böyle değil apar topar hastaneye gittik tabi hala durmuyor geliyor neyse sonra hastaneye geldim şancı yok açılma 1 parmak doğumhaneye yatışım yapıldı gece 1 de suni sancı vereceklerdi kabul etmedim çünkü kendi sancılarım başladı yavaş ilerler dediler olsun dedim sonra saat sabah 6 ya kadar açılmam 4 cm di tabi durmadım platwste oynadım yürüdüm 6 dan sonra işte o gerçek sanci lar girdi allahım o ağrı bambaşka zaten anliyorsunuz sonra eğitimci ebem vardı o geldi yanıma beni görmeye saolsun bir masaj yaptı o yaptığı masajdan tam 20 dakka sonra ebem geldi baktı aciklik 10 cm hadi ıkınmaya başla dedi bende de zaten şancı geldikçe ıkınma isteği geliyor bir ıkınmam da kafası cıktı 2 de vücudu çok şükür 2 ikinmada aldım oğlumu kucagima ama o an varya bie rahatlama oluyorki ağrı şancı kalmıyor bebeğine odaklaniyirsun zatwn sonra dikişler atıldı şimdi ise evimizdeyiz taburcu olduk çok şükür bebeğim iyi bende iyim normal doğumdan kesinlikle korkmayın bebeğimiz nasıl geleceğini biliyor zaten o kadar güzel bir duygu ki hele çıktığı o an anlatamam yani güzel bir duygu allahım herkese nasip etsin normal kolay sancisiz bir doğum inşallah sorularınız olursa severek cevap veririm arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın 😘❤🙇♂️😍😗
duru21 Zehber yaa daha geçen gün post açtın kaç gün kaldı diye rabbim sana bagislasin insallah 🙈👶darısı bizlere hayirlsiyla çok sevindim
Damlamine Zehber hayırlı olsun . Benim d eşuan 40+0 ve ağrı nişan yok. Kanala girmiş demişti doktor salı günü. Siz doğumu hızlandırmak başlatmak için neler yaptınız? Bir de doğum yapacağınız gün ya da bi kaç gün önce ağrı sancı ya da değişik bişi oldu mu?
Aksa_korkmaz Gözün aydın ne güzel anlatmışsın cesaret oluyor böyle okuyunca bana da ☺️ Kaç dikişin var acaba? Bir de özelde mi devlet hastanesindende mi yaptın doğumunu canım ?
Zehber Aksa_korkmaz devlet hastanesinde cnn dikisim 3 tane korkulacak hicbir şey yok gerçekten çok güzel bir duygu
Zehber Annisshh evet cnm sguat yaptm ayak egzersizleri falan özellikle kegel egzersizi sonra sıcak duş çok etkili oldu sıcak dusu 38 den sonra yapın ama ❤🙇♂️çok faydalı
Zehber duru21 insalah cnn bnm belli olmuyormuş vallaha birde hissettim resmen ben doğuracağımı😂🙇♂️❤💕
Zehber Yenianne34 saol kuzum darısı sizlere ınanki bugün 2. Günüm Hiç bir ağrı hissetmiyorum sadece sızlamaya başladı oda yeni başladı
Zehber Damlamine evet cnm Benim bebiş de. Kanaldaydı sıcak duş aldim hep günde belki 3 kez belime ayaklarima birde oraya merdiven indim çıktım egzersizler galan bunları yaptm darısı sizlere
Zehber Damlamine evet cnm Benim bebiş de. Kanaldaydı sıcak duş aldim hep günde belki 3 kez belime ayaklarima birde oraya merdiven indim çıktım egzersizler galan bunları yaptm darısı sizlere
Zehber Damlamine birde doğumdan 2 gün önce falan da tuvalete giderken hep oynuyordu bebiş aşağı baskı yapıyordu
Tubahmet Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah eğitimci ebeniz nasıl bir masaj yaptı size merak ettim
Zehber Tubahmet allah razı olsun cnn darısı sizlere belime sırtıma omuzlardan bele inen bir masaj yaptı şancı anında cok-da rahatlattu😂😂❤😚😍😙😗💕
Zehber duru21 evet cnm devlet hastanesi tam anlamıyla harika ebem çok şirindi çok tatlıydı çok güzel ilgilendi allah razı olsun ondan ❤