Hgmom1 Cerennnn5858 bende 10 küsur gündür kasıklarım ağrıyor azıcık ayakta duriyim belim ağrıyor.. benimde bat 30 Eylül 🙏🏼
Cerennnn5858 Bsragrkan ben 15 16 catlama gordum 2 gun oncesi ve 15 ini degerlendirdim canim. Benim suan sadece karnimin ici aciyo. Agri degil aci hissi var egilip kalkinca falan artiyo
Cerennnn5858 Kubraalp kuzum negatif cıkıyo erken gebelik testleri. Sabah bidaha yapıcam. Hoc yasamadıgım bi agrınyasıyorım belim kasıklarım karnımın ıcı suratımı sivilce bastı. Suan midem yanıyo uyuyamıyorum. Ama testler negatif
Bsragrkan Kubraalp yaptım ama negatif canım bilmiyorum vallaha bat 1 Ekim bekliyorum hayırlısı ara ara sağ kaşık batması var , hafif baş dönmem var ama grip olacağım diye mi aceba diyprum bilmiyorum çok değişik 🥹 sen test yaptın mı canım
Gzmklncc Cerennnn5858 benimkide 1 ekim adet gününden beri felaket kasık ağrısı yaşıyorum göğüs ucu koyulaşmış biraz , akıntı sorunu var ama sanırım enfeksiyondan dolayı gitmedim doktora bel ağrısı ve sık idrara çıkma Var bu ay umudum yok ama
Ece56 Benim de 1 ekim bat. Kasık ağrım 3-4 gün önce daha fazlaydı şimdi sadece bi yanma gibi bi his kaldı. Göğüs hassasiyetim var ama koyulaşma yok. Ovülasyon 15 ve 16 da pozitif çıkmıştı. Bekliyorum ben de bakalım inşallah haklarımızda hayırlısı.
Kubraalp Cerennnn5858 kaset test yaptım biraz önce hiç bişey çıkmadı hiç umudum yok o yüzden gitmedim
Cerennnn5858 Kubraalp benımde kasette etken testte negatif. Ama benım vucüdumda bi değişiklil var. Gebelik değilse başka bişey var vok agrım var cunku