Kivircikkuala Deletedmom_13 @2prensesannesiiii Kuzum bi arkadaşım da böyle yumurtlama sonrası 8.gün LH yapmıştı aynı çıkmıştı ben 5.gündeyim şuan sonra hamileliğini öğrendi 🥰 inşallah bende öyle olurum aşağıya bırakıyorum
Deletedmom_13 Kivircikkuala inşallah vardır ya bende cuma test yapcm umudum yok ama Allah büyük inşallah hamileyizdirrrr😃🥰🥰
Kivircikkuala aybarsaybuke ben yumurtlama takibi için değil kuzum gebelik için bakıyorum 14-15 pik 16 çatlama gördüm
fs2015 Cerennnn5858 Rabbim en güzelinden sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah canım 🥰 benim aşırı derecede bel ve baş ağrım olmuştu
Cerennnn5858 fs2015 bel agrım var suan kasık agrımda var daha once kimyasal yasadım benzer agrılar zaman geçmiyo sabırsızlanıyorum
Hgmom1 Cerennnn5858 bende 10 küsur gündür kasıklarım ağrıyor azıcık ayakta duriyim belim ağrıyor.. benimde bat 30 Eylül 🙏🏼
Cerennnn5858 Bsragrkan aynı canım günlerimiz. Benımde nisan ve mayısta ıkı kımyasalım var. Kasık agrılarım oluyo. Bikaç saattirde karnımın içi acıyo. Bende bekliyorum bakalım. İnşallah güzel haberi veririz birbirimize🙏🏻
Bsragrkan Cerennnn5858 ins canım benim doktorlar kimyasal gebeliği gebelikten saymıyoruz, şuna kimyasal o bu demetin diyor ama nasıl saymayalım pozitifi ve değeri görünce bir umut işte… ne zaman test yapmaya başlayacaksın canım senin beklenen adet tarihin ne zaman
Cerennnn5858 Bsragrkan 2 ay üst üste ama benim canım nisanda ve mayısta kaldım peşpeşe. Şimdi adet tarihim 1i gozukuyo uygulamada bi yanım hıc yapma 2 3 gün geçene kadar diyo bi yanım bekleme etken benelik yap 6 gün kala diyo. Senin nezaman
Cerennnn5858 Bsragrkan 2 ay üst üste ama benim canım nisanda ve mayısta kaldım peşpeşe. Şimdi adet tarihim 1i gozukuyo uygulamada bi yanım hıc yapma 2 3 gün geçene kadar diyo bi yanım bekleme etken benelik yap 6 gün kala diyo. Senin nezaman
Bsragrkan Cerennnn5858 benimde 1 Ekim gözüküyor canım kürtaj olmama rağmen adetim çok düzenli devam ediyor şükür. 28. Günde olurum muhakkak. Bende iğne kullanabiliriz belki dedi doktor. 27 sinden sonra yapmay başlayacağım test canım 🥲 hangi günleri değerlendirdin ve değerlendirmeye devam ediyor musun canım
PrensesAnnesiE Cerennnn5858 aynıyız şuan 😊 benim yumurtlama günüm 16 Eylüldü 15 eylulde de pozitifti gece 1 kez degerlendirdik. Ve aynı belirtiler var daha 6 gün oldu ama çok fazla belirti var hatta post açtım bunla ilgili bu kadar erken belirti olur mu diye insallah tutmuştur Allah gönlümüze göre versin🤲
Cerennnn5858 PrensesAnnesiE değerlendirdiğimiz gün bile aynı😀 benımde 2 gündü 15 16 15 i degerlendirdim. Karninda da agri varmi senin peki
PrensesAnnesiE Cerennnn5858 Aynı valla 😃 Evet çok fazla var adet olacakmışım gibi ama normalde böyle olmuyordu en fazla adete 2 gün kala ağrım olur. Ayakta duramıyorum, Göğüs hassasiyetim 2 gündür başladı çok sızlıyor ve sürekli idrara çıkıyorum zor tutuyorum 🙈
Ozgeelaa Hiç bir belirtim yoktu adet olmaya yakınki belirtlerle aynı hepsi, regl 2 gün gecikince test verdim çıktı
Cerennnn5858 PrensesAnnesiE bende gogus hassasiyeti hic yok. Ben cok su ictigim icin zaten idrara cok cikarim hep onuda anlamam. Bendeki kasik agrisi karnimin icindeki aci sadece
Kubraalp Cerennnn5858 canım benimde 1 ekim 15 inde yumurtlama oldu değerlendik. Benimde o zamandan beri kasıklarımda ağrı var.
Cerennnn5858 Kubraalp hadi haklimizda hayirlisini versin Rabbim. Guzel haberlerimizi paylaslalim Insallah🙏🏻
Cerennnn5858 Bsragrkan ben 15 16 catlama gordum 2 gun oncesi ve 15 ini degerlendirdim canim. Benim suan sadece karnimin ici aciyo. Agri degil aci hissi var egilip kalkinca falan artiyo