Mavidunyamm HavvaSonmez03 gel gel burası zaten ortaya karışık 😂 bak biri dün doguramiyom dedi 2 saat sonra doğuma gitti😂
Ziynet4459 Mavidunyamm doktorda böyle giderse normal doğuma engel olabilir dedi bakalım normal mi sezeryan mı belli değil bekliyoruz 😂😂
Nazife03 Mavidunyamm serkrajliyim cnm ztn bebek kanala girmiş dedi doktor dikisler tutuyormuş bebegi haftaya dikiş alacak nst de sancı da çıkıyor ztn
Zuhalsebu Mavidunyamm inşallah🙏🏻 3 gündür şöyle oluyor; biriyle konuşuyorum ertesi gün doğurdum yazıyo😅 Şimdi dün de sizle konuştum bugün de siz doğurdum yazarsınız😍
Ozlemdrn Mavidunyamm kiz alerji oldum vucudum kasinmakyan öldüm 3 haftadır artik ağlıyorum nolur normal gelsin diye 😞
Mavidunyamm Karan_mete29 yaaa ama 36 da çok kötü bir hafta değil. Sadece 1 hafta erken gelmiş yani burda çok var 36-37 de doğuran 🥺 Zayıf mi doğdu
Karan_mete29 Mavidunyamm benim normalde sezeryan di acilmam olmuş gittiğim de doğum başlamıştı solunum sıkıntısı yasamis bize sonradan söylediler hemen yanımıza gelmedi uc gun yoğun bakimda kaldı suan 1 aylık ama hala etkisinde
Elf_28_34 Mavidunyamm Aminn insallah🤍Doktora gittim ama nisan degil akinti dedi😅 bizimkinin gelesi yok hic