2koftemom Mavidunyamm valla bekletme 41 falan ben bekletmicem suni isticem en kötü benim ki sabun gibi kaygan Bi akıntı peçete islandigina göre yoğun ama abarti değil tabi yalancı sancilarimda var
Mavidunyamm 2koftemom sancı dediğin şey bebeğin sertleşip toplanması mi ? Benimki birkaç gündur çok oluyor 🤒
2koftemom Mavidunyamm hayir canim adet sökülmesi gibi sancı hani adetin ilk günü sancı olur ya aynısı adet olcam herhalde deriz ağrılı adet sancı odur tabi gelip gidiyor. Bebek toplanması herhalde dönüyordur o
Ziynet4459 Mavidunyamm kaçıncı haftadan itibaren sıcak duş hurma ananas gibi şeyleri yapıyorlar rahat doğum için benim gece 12 de tam 35 olacak kızım 40 a kadar beklemesin istiyorum çalışıyorum hem de her işimi kendim yapıyorum kızım da gelsin artık istiyorum 🤔
Mavidunyamm Ziynet4459 36 - 37 den sonra öneriliyor. Hurma mesela 37 den sonra tüketiliyor. Ananasta öyle. Bebeğin şuan kaç gram niye hemen gelsin istiyorsun ki 😂
Elf_28_34 Mavidunyamm Bizde 39+2 olduk ama hala tık yok 😅 Geceden beri sarı sümüksü bir akıntı gelmeye basladı ama belirti mi bilmiyorum. Sizde de oluyor mu?
Mavidunyamm Elf_28_34 sarı değil ama benimki beyaz katı kıvamlı bi akinti var dünden beri. Bu arada burda birinin nişanı sarı sümüksü gelmişti 2 gün sonra doğurmuştu 😂 darısı basinaa
Zuhalsebu Mavidunyamm ben de güya Eylül annesi olcam diyordum ama gelmiyor bu kız ekime sarksın hiç istemiyorum hatta hemen yarın doğurim 🥺🥺 39+5 olduk
Mavidunyamm Zuhalsebu ekime kalmaz inşallah ya ,😪 ben her gece yatmadan dua ediyorum ama yok gelmiyor 😂
Zuhalsebu Mavidunyamm bugün gelirse beklediğime değer çok mutlu olurum inşallah bugün gelir güzel kızım🥲
Elf_28_34 Mavidunyamm Aminn insallah🤍Doktora gittim ama nisan degil akinti dedi😅 bizimkinin gelesi yok hic
Karan_mete29 Eylül annesi olarak ağustos da doğum yaptım 36 haftalık keske günün de gelseydi bakımları daha zormuş 😔
Mavidunyamm Karan_mete29 yaaa ama 36 da çok kötü bir hafta değil. Sadece 1 hafta erken gelmiş yani burda çok var 36-37 de doğuran 🥺 Zayıf mi doğdu
Ozlemdrn Mavidunyamm kiz bizim bebisler gelmiyor anlaştılar mi ne🤣🤣🤣 Bende 38+6 dayım ama gelmeye niyeti yok hatta bende totem yaptım çantamı hazirlamadim🤣🤣🤣
Nazife03 Mavidunyamm bnde normalde Ekim annesiyim ama erken gelecek gibi miniğim Eylül bitmeden gelecek gibi duruyor 😅