Sinem94 2prensesannesiiii 6 kala mi olmuştu tam kırmızıydi ?? benim de bugün 3 -4 damla kahverengi lekelenme oldu adet habercisi galiba 🤔
Tamarix 2prensesannesiiii evet öyleymiş hayırlısı bakalım pek sanmıyorum bu ayda ama 16 sı pilim günümde her günü değerlendirdik
Mfyy 2prensesannesiiii iyi barii ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım zaten yerleşende olmadı hep kimyasal düşük oldu hayırlısı Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun
Sinem94 Kivircikkuala inşallah öyleyizdir 🙏🙏ben daha bugün taze negatif gördüm 😁pozitif e döner mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
2prensesannesiiii Sinem94 kuzum adet öncesi lekede ertesi gün geliyor söküyor adet ama devamı gelmedi benim pazar günü salı yaptım silik çıkmıştı adetime 6 gün vardı
2prensesannesiiii Tamarix inşallah pozitif olmuştur hergün sperm kalitesi düşüyormuş önermiyor drlar gebelik düşününce🙏🏻
Sinem94 Yani o kadar negatifki kuruma çizgisi bile olmadı kimyasal dan sonra gebe kalamama korkusu yükleniyorrr 😒
Mfyy Sinem94 kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor ben 3 ay üst üste kimyasal yaşayarak rekorumu kırdım :D
2prensesannesiiii Sinem94 inşallah yerleşmedir🙏🏻 Ama üzülme 1 kere kaldın bi daha gebe kalırsın merak etme er yada geç🙏🏻
2prensesannesiiii Sinem94 ben haziranda kimyasal yaşadım eylülde gebe kaldım bak bi önceki kimyasalda ocak ayıydı şubat adet oldum martta gebe kaldım sistemin sıfırlanması gerek kendini resetlesin adetle🙏🏻
Sinem94 2prensesannesiiii inşallah cnm biraz bu süreç yıprattı bir ay dinlenmek istiyorum bu sürede genetik sonuçlarimiz da çıkar bişey varsa ona göre ilerleriz