Kivircikkuala 2prensesannesiiii İnşallah nasıl ağlarım mutluluktan bi bilsen ama eminim sanki çünkü bata yakın ovulasyonum böyle olmaz zaten silinip sonra yeniden yükseldi farkettiysen :) benim arkadaşımda böyle öğrendi kuzum onun beş gün kala böyleydi sonra sadece adet günü yaptı pik gördü erken gebelik yaptı silik gördü
2prensesannesiiii Kivircikkuala gebelik testi sandım senden umutluyum hadi inşallah güzel haberler olsun 🥰💓 test yapsana tekrar 🙏🏻🥰
cemreee__ 2prensesannesiiii çok güzel kuzum içeriğide aslında eşim bile kullanır bunu 😅 inşallah alıp kullanıcam şuan şu sıkıntılarımı bi atlatayım doktordan hayırlı haberler alıp rahmimdeki sıkıntılı görümtüyü bi tespit edeyim inşallah alıcam kullanıcam 🥰 allah razı olsun çok güzel açıklamışsın anlatmışsın bana 🥰🤲🏻
Kivircikkuala 2prensesannesiiii Bugünkini yaptım aşko işte en sondaki ama 7.6.5 kala günlerinde yaptığım testlerin çizgisi hep aynı inşallah yarın koyulaşmaya başladığını görürüm 🫣🥰
Kivircikkuala Sinem94 3 kala yapmayı düşünüyorum kuzum negatif görmekten yoruldum 1 senedir 🥲 bende arkadaş öyle öğrendiği için merak sardım bi deneyeyim dedim oda hamilesin bence diyor içim kıpır kıpır oluyor inşallah öyleyimdir öyleyizdir 🌸
2prensesannesiiii Kivircikkuala amin kuzum ama gebelik testi silik çıkmış ben bakardım koyulaştımı diye🙏🏻 Yarın yap istersen 🥰🙏🏻
Sinem94 Kivircikkuala inşallah öyleyizdir 🙏🙏ben daha bugün taze negatif gördüm 😁pozitif e döner mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
2prensesannesiiii Tamarix bende belirti ilişkiden bi kaç gün sonra oluyor ekşime mide kaynaması kasık ağrısı sık idrar adet sancısı 🙏🏻
Tamarix 2prensesannesiiii kaç gün varken yaptınız peki benimde 5 gün kaldı aralıklı kasık ağrılarım oluyor göğüsler şiş kenarları damarlı
2prensesannesiiii Tamarix benim regla 6 gün kala kanlı akıntım oldu canım sonra petle gezdim baktım gelen giden yok devamı gelmedi salı günü test yaptım pozitif ama silik çıktı çarşamba kan verdim 103 çıktı 🙏🏻
Mfyy 2prensesannesiiii iyi barii ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım zaten yerleşende olmadı hep kimyasal düşük oldu hayırlısı Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun