Naime Arkadaslar 24 haftadayim bebegimin hareketini vajinamda hissediyorum normal mi lutfen cevap verin erken dogum falan mi bu
Elcnerdgn Naime canım eğer bi gariplik hissediyorsan doktorunla görüşme imkanın varsa doktorla görüş yada bi hastaneye git istersen
Bos Naime canim alıntım garip değil, kanama falan yoksa bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bende o haftalarda çok aşağıda hissediyordum
Deletedmom0067 Naime bende cok asagilarda hissediyodum sankk elimi atsam tutacakmks gibi ama hersey yolundaydi
Melissargun Naime benimki yan duruyor 35 hastalığım, yan durmasına rağmen arada tam vajinami gidikliyir elleri kollarıyla dogurcam saniyorum bi an Normal canım korkma daha dün sordum doktoruma. El kol oynatiyordur orada dedi
Mel-sin Normal cnm ben de o haftalarda kasığımda hissediyordum. Bebek 30.haftada baş aşağı döndü o zamandan beri yukarda hissediyorum hareketlerini. Yine de doktoruna sormada fayda var tabii ki.
YagizAsyaMom Benimkide yan duruyor ama elleri kasıklarımda çarpıyormuş oda haraketi orada hissetmeni sağlıyor korkma dedi
Kanarya Naime normal canım, bende eli kolu alttan çıkacak gibi hissediyodum o haftalarda. Şimdi 32. Haftadayız savaş var içimde 🙄😂
YagizAsyaMom Melissargun seni kide mi oğlan 🤣 olanların hepsi böyle demek ki hep yan yatıyor kıyamam 💖💖
alisaorkhan Kizlar biz 19+2 olduk ama bebek hareketlerini hiss etmiyorum hani soyluyorlar ya kelebek cirpintisi yada nebiliyim balik yuzmesi gibi birsey ben hiss etmiyorum ara sora asagi egilirken filan sanki baloncuk gibi bisey olusuyo karnimda ama o gazdir bence,3gun sonra kontrol var cok korkuyorum ya boyle gec haftada hiss eden oldumu? 😔😔 kafayi yicem gercekten, en son 16+3de kontrolum oldu doktor cok haraketli bi dakika durmuyo demisti ben niye hiss etmiyorum ya biseymi oldu acaba? Arkadaslarim sen spor yapiyosun karin rahim kaslarin guclu o uzden hiss etmiyorsun diyorlar,bu arada ilk gebeligim.
Naime alisaorkhan canim bende 19 da 20 de hissettim onceden karnim kurulduyormus gibi oluyordu kaynanama soyledim o bebegin hareketidir dedi bana 20 haftada tam hissetim kalp atisi gibiydi esimde hisseti hatta
Annesininumudu alisaorkhan 24+4 olmama rağmen hala o kadar kuvvetli hissetmiyorum bide ben de çok geç hissettim
YagizAsyaMom Naime yok yok niye erken doğum olsun aaa böyle düşünme evham yapma çok normal 27 28 den sonra. Haraketleri düzeliyor yukarıya çıkıyor
alisaorkhan Naime ara sıra benimde karnım gurulduyor sanki ama o gaz değilmi ya? Bebekmi o? Gerçekten ya ağlıycam evet bende oluyor ara sıra öyle. Öylemi haraket ediyorki
alisaorkhan Annesininumudu doktorunuz ne diyor böyle olması normalmi? Ben doktoruma söylediğimde hayır senin hiss etmen gerekirdi neden hiss etmiyorsun gelde kalp atışına bakalım vuruyormu dedi. Resmen göğün 7ci katından yere vuruldum deli gibi geziyorum evde sabahdan bişey geçmedi boğazımdan 😔
Naime alisaorkhan valaha benimde karin gurultusu gibiydi kaynanama soyledim o soyledi banada yoksa bilmiyordum
Ceylan1234 Naime kız çocuklarının altta olduğunu söylüyorlar benim de öyle doktoruma sordum sıkıntı yok dedi