Tusem Melissargun bende ıkı kg dogmusum canım bu genetık gercektn. Gorumcem de hamıleydı gecen gun dogum yaptı yemedıgı yoktu o kadar soleyım pekmez falan hep kendısıne kılo aldırmış cunku bebek 40+5 de 3600 dogdu herkes onu 4500 falan dogurur beklıyodu. Hamıleyım diye onune gelenı de yememek lazım. Dengeli beslenmek lazım. Ama ne yalan soleyım ıkı haftadır saldım bende cıpse. Mısır cerezlerı falan yedım :(( herkesın bunyesı farklı. Her gun haslanmış yumurtamı falan ıhmal etmedım bıde. Ya o konusanlar konusur durur anca dogumdan sonrada konusur oyle ınsanlarla muhattab olmayacaksın canım. Ben bebegım zayıf dogacak dedım sımdıden alır alır dye tesellı edyolar onların dılınden konsucan ya da 😃😃
Melissargun Tusem aynen canim ben 39 haftalik 45 cm 2800 gram doğmuşum ve sarılık olmuşum 1 hafta hastanede yatmışım doğar dogmaz Oglusum annesine benzemesin ama oglusumda minyon tipliymis. Anası kılıklı 😁😁
Nefesliva Melissargun canım ben denedim gerçekten aldırıyor gece yatarken muz süt ceviz çok kılo aldırıyor
Tusem Melissargun Allah korusun canım dusunme boyle seyler artık her sey gelişti. O yerınde mısss gibi sımdı ne guzel beslenıyordur😌😌 hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın rabbım
aslhnyz Melissargun hiç korkma benim kuzenim de 2900 doğum yaptı bebeğini emzirdi sadece ve hiç öyle bir şey olmadı şu an gayet sağlıklı bebeği
Sisi Melissargun canim ise yarar mi bilmem ama bebegim bir haftada sadece 60 gr almisti bende diger hafta sirf bulgur uedim sebzeli yaptim evde o hafta 250 gr almisti. Umarim ise uarar. Saglikli dogumlar dilerim.
Setis Melissargun canım sondadan korkma takarken çok can yakmiyo sen kendini sıkma onu düşünerek belki de uyustuktan sonra takarlar
Elcnerdgn Melissargun bende ilk duyduğum da ağlaya ağlaya bi hal olmuştum evet kilo aldırdım ama alması gerektiğinin altında aldı hep kilosunu elimden geleni de yiyip içtiğim halde. Ama doğumuna kadar alır canım kilo ama hep ye hep düzenli ye aç bırakma hiç kendini Allah’ın izniyle alır insallah kilo bizimki 38+2yiz 3000kilo daha yeni olduk yani 🤷♀️
Setis Melissargun korkma canım o zaman hiç takarken çok acimiyo kendini rahat bırak yani sıkma bana 2 defa takıldı sorun yok zaten sonra da uyusacaksin
Esomami Melissargun hayr canm o kiloyla alakari yok 2100 gram kuzen dogurdu cocuk hastanede yatmadi ne sarilik ne enfeksiyon ama benim cocugm 3800 dogdu 3 gun snra hastaneden cikinc knturole geldik sariliktan yatis verdi doktr 3 gun yatcaktk sonra enfeksiyon kapti hastanede 10 gun yattik ona baglama saglik li dogsun ins
Setis Melissargun yok canım sen sıkma kendini hiç problem yok yani acimiyo yeterki rahat ol Allah'ım yardımcın olsun mübarek günler hürmetine inşallah sagliklica al kucağına inşallah hayırla