Zuhalsebu Cananyildiz inşallah güzel haberler alırsın benim son kontrolden sonra epey canım sıkılmıştı🥺
Ozlem9458 erz89_yk biz 40+5 de normal doğum yaptım canım Çok şükür. 20 eylül akşamı yürüyüşe çıktık eşimle iyice yürüdüm. Gecesine saat 2 gibi sancılarım geldi 10 dk da bir.
Zuhalsebu erz89_yk hayır yapmadım hala, cuma günü 40ım dolduğu için doktora gittik yine açıklığın yok dediler o 1 cm de gitmiş yani, o günkü yapılan muayene de doğumu başlatmadı yine, bebeğim de 3900 olmuş. Yarın tekrar çağırdılar bakalım yarın neler olacak
erz89_yk Zuhalsebu Niye böyle oluyor yaaaa bakalım bu sefer gitcem bana ne diyecek sancım gelsin diye artık gece gündüz dua ediyorum
Zuhalsebu erz89_yk ne dualar ne sporlar ne hurmalar valla pes ettim canı istediğinde gelsin artık beklemiyorum😂😂
erz89_yk Zuhalsebu artık evde yapmadım hareket kalmadı zorla olmuyor sanırım 🤣 artık akışına bıraktım
erz89_yk Ozlem9458 Akşam bı uzun yürüyüşe ben çıkım çok sevindim evladını sağ salim almissik kucağına darısı başıma
ggc94 Gulcinn20 bana da perşembe suni sancı dedi. Bir kaç gündür hareketlerinde azalma hissediyorum korkmuyor değilim
Gulcinn20 ggc94 Benim maalesef olmadı 5 saat boyunca yarım cm bile açılma olmayınca mecbur sezeryana döndük artık sezeryanla oldu dığumum inşallah sizlerin olur Rabbim sağsalim sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
hillal- Ben de hala doğuramayanlardanim 😖 40+1 nasıl gelecek bilmiyorum doktor iki gün de bir kontrol dedi