Dcl027 Sudesu_1 görünmüyor 😔 attım çöpe canım 3 gün beklicem hasta oldum oldum olmadı yaparım varsa çıkar zaten napayım artık
Tamarix Dcl027 bir sey söyleyeceğim yanlış anlamayın şu testlere verdiğiniz paraya yazık neden kan vermiyorsunuz bu kadar test yapıp kendinizi hem üzüyorsunuz hem de boşa stres yapıyorsunuz
Dcl027 Sudesu_1 canım kıl gibi incecik çekerken saten belli olmadığını gördüm de atayım sana dedim yoksa post açtım sordum kimse göremedi 😅
Beyzz6 Kızlar ben daha elenemedim hsg çektirdim bu ay ondan mı ki? Bat bugün normalde gecesinde veya öncesinde olmam lazımdı. 2 gün önce test negatif
Dcl027 Beyzz6 aslında hergün yapmamak lazım ben durduramıyorum kendimi . Ama iki gün ideal canım zaten kan verirkende iki günde bir gelin diyorlar
Senuss Dcl027 kuzum günü gününe oluyorum hiç aksamaz bakalım bu aydan çok umutluyum göğüslerim dolgunlaştı uçları kenarları falan belirgin iyice 1 hafta önceden kasık agrısı bel ağrısı yaşıyorum normalde asla yaşamam bakalım inşallah
Beyzz6 Dcl027 kuzum ben normalde yapmam da bazı ilaçlar kullanmam gerekebiliyor bu ay öyle oldu baktım negatif içtim yani. Benim bir kızım bir dış gebelik yaşadım ondan biraz korkuyorum. Tecrübeliyimde işte söz geçiremiyorum kendime