Dcl027 menessare devamı gelmezse yerleşme kanamasıdır belki canım bir iki gün içinde yoğunlaşmaz inşüllüh yerleşmedir
Mfyy Sudesu_1 benim bat 29 dün kan negatif çıktı sabahtan kan verdim akşam kahve leke geldi dahada bir şey yok 1 2 gün sonra tekrar test yapacam
Dcl027 Sudesu_1 yaptım yaaa yok yok yune tek çizgi ay vallahi gözüm şaş oldu belki sonradan çıkar diye sen yaptın mıııı
Sudesu_1 Dcl027 yok daha yapmadım 2 kez yapmıştım işte sonuncusunu 2 gün önce yapmıştım nblim ağrı filan kalmadı yapmadım bende birdaha test .
Dcl027 Sudesu_1 çıksa hemen yazacaktım sana da . Yok yani . Bende pazartesi yaparım artık dayanabilirsem iki ğün geçsin an azından .İki ğün geçmiş yapsana sen bi
Dcl027 Sudesu_1 acaba bir günde belirgin hale gelir mi bence gelir neden 2 3 gün sonra tekrar deneyin diyorlar ku gün gün artmıyor mu bu o amaçla hergün yapasım geliyor 😅
Mfyy Sudesu_1 bakalım nasip ilk kez oluyor böyle belki stresten kaynaklıda olabilir belirtiler var ama kanda çıkmayınca bilemedim, midem çok bulanıyor hep ekşiyor gibi
Dcl027 Mfyy öyle düşünme yinede 6 7 kimyasal geçirip hamile kalanlar var . Sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin allah
Dcl027 Sudesu_1 görünmüyor 😔 attım çöpe canım 3 gün beklicem hasta oldum oldum olmadı yaparım varsa çıkar zaten napayım artık