carmellawaldorf Ebrarabla_06 akşam yemeğini biraz çok kaçırsam ertesi güne 1 kilo almış oluyorum ben zaten ajsjdıeooddl
Ebrarabla_06 carmellawaldorf ben kusma bulantı yemeklerden tiksinme olduğu için halen de fazla yiyemiyorum
Frida099 Zcicek ilk zamanlar mide bulantısı çok yaşadım,20. Haftaya kadar hiç kilo almadım, sonrasında da azar azar aldım,daha çok kuruyemiş yedim, yoğurt, süt falan,bir de haftada 6 gün yürüdüm, sanırım ondan
tecrubesizanneadayi12 Zcicek ben ilk 3 ayda 3 kilo almıştım normalde hiç almamak gerekiyormuş diğer aylardada 1er kilo olması gerekiyormuş benim doktorumda biraz kiloya fszla diklat ediyor o yüzden korkuyorum yemek yerken kendimi doyurmaya çalışıyorum daha çok gözümü doyurursam kalkamam masadan😄🤣
yldz_tugce Zcicek hemen hemen aynı durumdayız.29. Haftamdayım +11 le devam ediyorum ve malesef cok yemememe rağmen.. yapacak bisey yok 🦭 canınızı sıkmayın doğumdan sonra veririz misler gibi
mavininhertonuu Zcicek Başlarda almadım almadım sonra hızla almaya başladım kilomdan şikayet etsem hemen hastalanıyorum o yüzden çok şükür diyebiliyorum sadece 🤷🏻♀️😅 3 ay kaldı ama korkuyorum bir yandan da çok kilo almaktan 😬 15 20 günde resmen 4 kilo aldım ama başta 5 kilo vermiştim onuda aldım üstüne 4 kilo bide eğer onu vermeseymişim nanay nanay 😂😂
Ebrarabla_06 Eylembasakoc benim bulantı kusma devam ediyor halen canım magnezyum eksikliği var halen onun için almıyorum çoğunlukla meyve tüketiyorum zaten onun için bebek alıyor ben almıyorum ama 7 kilo eksiğim vardı aldım da 61 le başladım 54 lere düştüm sonra aldım şimdi durmuş bakalım neler olacak canım benim inşallah fazla almam
Gulbeyazozgul Zcicek bende 35 haftalık hamileyim 11 kilo aldım canım hic elinde olmuyor insanın ben birden aldım daha 4 kilo da alırım bence doguma kadar 🥹
Deletedmom_8 Zcicek kilo almazsanız bebek neden aç kalsın ki 🤷🏻♀️ Bizim sürekli kilo almamız ya da çok kilo almamız bebeğinde kilo aldığı anlamına gelmiyor. 30. Haftam bitecek mesela 4 kilo aldım. Ama bebeğim 28. Haftada 1500 dü. Kilosu gayet iyi dedi doktorum. Ama ben kendim kilo almıyorum. Önemli olan bebeğe kilo yapacak sağlıklı şeyler yemek
Zcicek Deletedmom_8 kilo almazsam değil biseyler yemedigimde öyle hissediyorum ve bence çok normal bi düşünce . Genel olarak sağlıklı şeyler yiyorum bazen kaçamaklar olabiliyor tabi
Dilek-K0 Zcicek 3 ay 1 haftalık hamilleyim 1.5 kilo almışım bazen bende çok mu hızlı gidiyorum diyorum🥺