Defneazra sevgiazik1 Bizim erkek olsa Yiğit Eymen koyacaktık ama erkeğe isim çok sanki Alperen, Yusuf , Erdem , Emir çok güzel isimler
Bengum Mervefurkann çok güzel bir isim fakat Ateş isminin cehennemi çağrıştırdığı İçin günah olduğu söylenir. İlla ki araştırma yapmışsınızdır fakat yine de bilgilendirmek istedim🥰
Maviada07 sevgiazik1 ölen babamın adı Zeki olucak 17 haftadan selamlar kızımın ismi ada aslında mavi düşünmüştük ama babamın adını koymazsam içimde kalır
tbmstf Sedalix unisex bir isim. Bana da ismi duyunca kız mı diye soranlar oluyor ama bastırarak erkek diyorum 😅 çokta takmamak lazım çevredekileri
Kubra_miray_szr Bernatrkmen41 baybora ve Barbaros gerçekten isime benzemiyor yanlış anlamayın ama çok anlamsız Bayy -bora diye ilerde dalga geçerler çocukla
Bernatrkmen41 Kubra_miray_szr Bunlar bizim geçmişimiz Osmanlı’dan gelen isimler hicmi duymadınız ayrıca millet dalga gecicek diye beğendigim isimleri neden koymiyim bu benim tercihim oglumun adıda Baybars kimse dalga gecmiyo gayette begeniliyo