Elifffyusa Büyük oğlum Mustafa Yuşa ikinci oğluma hamileyim 20+4 deyiz karar veremedik Hüseyin sina düşünüyoruz ama doğana akdr değişir muhtemelen
Irmyldm9 Benimennembirmelek Melisakeskinn 3.5 yaşında oğlumun adı Efraim Miraç. Anlamı yiğit, cesur, yürekli demek. Gayet güzel bir adı var şimdiye kadar da hiç bir Suriyelide duymadım. Çevremden de olumsuz bir tepki almadım. Aksine çocuğun tipi ve huyuyla beraber gayet havalı duruyor. İsmi taşıyan güzelleştiren insandır.
Tinkerbell_0423 HavvaSonmez03 evt canim duydum araştırdım yanına bi isim gelme şartıyla takılabilir yoksa tek başına Uygun değilmiş o yüzden Samed Ali yani çok soroşturdum herkes bu şekil uygun dedi kezza Muhammed için de aynı yanına bi isim takmak şart. Uyarın için teşekkür ederim 🥰😘
ozgeozcan Fatmaorhanuslu evet biraz değişik bir isim oldu az kullanılmış zaten 46 kişide varmış Türkiye’de ☺️ eşimin yakın arkadaşının adı o yüzden koymak istedi yeğenlerim bile gülüyor hala kral adı adı gibi çok zor değişik isim diyorlar 🤣
Dilek6129 sevgiazik1 Son 5 gün kaldı doğuma oğlumun adı burda okudum kimsede yok KADİR HAN olcak inşallah 🙏🏻😘☺️🍒🧿
tbmstf Sedalix unisex bir isim. Bana da ismi duyunca kız mı diye soranlar oluyor ama bastırarak erkek diyorum 😅 çokta takmamak lazım çevredekileri