dreampreee ardenmoms ben en iyisi önce bebek arabası çeşitlerini güzelce bi araştırayım, hangisinin hangi yönleri -, + bi bakayım hiç bilmiyorum çünkü farklarını :) çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağım ama bu bahsettiğiniz durumu❤️
dreampreee SibelBalciOz ben de traveş sistemlere daha yakınım pusetler oto koltuğu da olduğu için tekrar bi oto koltuğu arayışına girmem diyorum aracım için en azından ilk aylarda🤷🏼♀️ Dediğiniz modele de bakacağım çok teşekkür ederim
ayla__ dreampreee 1500 TL ye civilden çift yönlü Bebek Arabası aldım gayet uygun ve 5 yaşına kadar Cook rahat kullanabilir travel sistem 6 aya kadar iyi sonra kullanılmıyor
Rumuz123456 dreampreee ben civilden indirim varken 3500e kanz s go aldım diğer travel sistemlere göre gayet hafif ve olması gereken bütün özellikleri var bi bak istersen
ayla__ dreampreee tabiki bende çok daha rahat çevremde ablam eltim görümcem kuzenlerim hep çift yönlü Bebek arası almisti baya memnunlardi travel sistem 3 4 ay seni idare ediyor sonra çocuk hareketli kalkmak istiyor kendini aşağı sarkmaya çalışıyor vs etrafımda örnekleri çok gördüğüm … Oyuzden hem ömürlük hem güzel olsun diyorsan çift yönlü Bebek Arabası en iyisi
Mello29 dreampreee Bagi neo ebebekte gidip bi deneyin fiyati trendyolda bazen indirim oluyor 7bine kadar düsüyor takip edersiniz cok kaliteli cok kibar hafif tek elle katlaniyor
Mello29 dreampreee trendyol bagi neo marindeki fotiler benden gerçekten çok tatlı bir ebebekte dene kesin
dreampreee farahinannesi yaa baston arabalar yatsa bile el kadar çocuk içinde sağa sola çarpar gibime geliyor benim ama bilgisizlikten olabilir :(