La_Liberte HeyMommy yaaa çok güzel afiyet olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah 🥰 ben de bu siteden yaptırdım. Herkes çok beğenmişti. Sabırsızlıkla bekliyorum 😍 doğumum haftaya çarşamba. Yaşadığım yer çok sıcak umarım erimezler 🙃
HeyMommy La_Liberte Çok sevindimm az kalmışş bende desemya bi hafta kaldı diye ☺️🤦🏻♀️ Evet bizde çok beğendik verdiğim para helal olsun ☺️
La_Liberte HeyMommy benim de geldi. Kapak çok güzel. Ama istediğim tasarımdan dolayı yazı çikolatanın üstünde küçücük durmuş 🙈 onun dışında tadı da güzeldi.
Rapunzelinanasi La_Liberte evet küçük kalıyor ama bana önden fotoğraf atmışlardı uygun mu diye yani istesem tasarımı küçültüp yazıyı büyütebilirdik ama bu şekilde hoşuma gitmişti benim 🙈
HeyMommy La_Liberte benimkide öyle fotoda belirgin duruyor ne hikmetse ama bendede hoşgeldin yazısı öyle çok büyük değil ☺️
La_Liberte HeyMommy sizin tasarımdan dolayı daha iyi duruyor ☺️ olsun sağlık olsun artık yine de güzel ve uygun. Ben bir daha alırım yani
HeyMommy asuyalin Gerçekten çok güzel emin olun kutusunu açınca bile buram buram koktu. Yoksa gelen misafirlere dağıtılacak riske atılacak bişey değil ☺️
Tospikannesiiiii HeyMommy bende ilk gebelikte ordan almıştım şimdi gene hamileyim elimde kutu oldugu için trendyol dan çikolata aldım etiket çkkarttırıp yapıştırdım kutu üzerine de aynı şekilde tekrar dan kutuyu degerlendirmiş oldum daha uyguna denk geldi 😊