Sibellkocc HeyMommy İyi bari erimesin tadı değişmesinde bide milletle uğraşmayalım zehirlendik diye gelmesinler🤣🤣😅
HeyMommy Fundaaaaa Valla tadı çok güzeldi de. Sadece eşimle birer tane yedik hemen kaldırdım yoksa biter 😂😂
Rapunzelinanasi Duruyzc hanımefendi ile aynı yerde yaptırdım. İnstagramda #cikolatadeposuu kullanıcı adı
HeyMommy Dilek-K0 İnstagram çikolata deposundan yaptırdım ☺️ 72 Adet (23 cm) metal kutu kurdeleli 140 tl ödedim. 26 Tl’de kapıda ödeme ücreti verdim 🌸
HeyMommy Sevgiiss Erken değil yaptır tabiki. Benim doğumum aralıkta ama ben malum herşeye zam geliyor diye yaptırdım. Yaptırdığım yer 18 ay raf ömrü var dedi bozulma falan olmuyor yani. Güneş almayan kapalı biyere koydum 🌸
Ozge806 HeyMommy ay ben çok arkaştırdım ama inanılmaz pahalıydı. Tesadüfen gördüm mesajınızı hemen sipariş verdim 😂 bilgilendirme için çok teşekkür ederimm 😍😍
Rapunzelinanasi Sevgiiss dolapta bekletebilirsiniz bozulmaz ama zaten 2 günde elinizde oluyor. Bir iki hafta sonra da sipariş verebilirsiniz yani ☺️