Ebruliya Fanka rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah. Benimde iki oğlum var 3.ye kız geliyor nasipse. Abileri o kadar çok dua etti ki kız kardeşimiz olsun diye rabbimde nasip etti inşallah 👐🌺
Baby905 Hicran-01 bende erva isminin dini anlamını çok sevdim. Ada isminide çok seviyorum. Erva ada düşündüm tabi daha 17. Haftadayız kız ismi seçmek çok zormuş😊
esragucergun ER-ER Nare Deva 🌸 Deva şifa demek ,Nare ateş demek ama ben Deva Nare koyacağım Devayı daha çok begendığim için ama bi sorun var (daha cinsiyet belli değil) sjsmdmöddnmdd erkek olursa da Ateş,Karan eşim istiyor bende Deha istiyorum 😍🥰
Harikuya_Su ER-ER aynen onuda kırmak istemiyorum iki isim koyalım diyorum onuda istemiyor yağmur güneş fiil de olamazmış kaynanam bu kadar zorlaştırmıyor işimi 😂😂
umayana Hilosh-1 benim hep hayalimdi zaten önceliğimiz de Türkçe olup çok kullanılmayan bir isimdi o yüzden tercih ettik.Ummak anlamı yok TDK “devlet kuşu” anlamını vermiş.Kadın ve çocukları koruduğuna inanılan Tanrıça anlamında eski Türk inanışlarında biraz efsanevi de denilebilir 😇
Aysemeva0306 songulyurga melek ismini bende koymayı çok istemiştim ama dini açıdan düşünülürse konulmaması gereken bir isimmiş. Meleklerin cinsiyeti olmadığı için melekler kızdır anlamında gibi bir şey oluyormuş koyulduğu zaman
Aksytgba Bende 31 haftalik hamisim henüz karar veremedik ama Gözde ismini düşünüyoruz modern ve klasik isim arasi bişey oluyor sizce güzelmi? Daha önce Gökçe ismine cok isinmistik ama unisex isim olduğu icin vazgeçtik
Hilosh-1 Mervecenik bende asel Umay ya da Umay bilge düşünüyorum. Umayı araştırdınız mı ? Ne düşünüyorsunuz anlamı hakkında