SezinKY Minee84 googleye yazarsanız gorunuyo ismi kuranda gecmesede olur anlamı güzel olsun önemli olan o bence.Buyuk Kızımın adı Elif Naz oğlumun adı Eymen bunuda Eliz Umay koyucaz böyle karar verdik Elizi ben Umayida babası karar verdi 🥰
Oznur663 Gulhnm inşallah sağlıkla doğarlar bizde ikinci isme karar veremedik eşim Almina Ecem olsun istiyor bende Almina Asel
Tugceonur Nurgl34 Arin ; Kürtçe kökenli bir isim Merhametli , temiz kalpli , iyi niyetli , gözü kara gibi anlamlara geliyor
umranumo ER-ER ER-ER aynı durumdayım benim de kayınvalidemin adı emine ona uygun olsun diye Mine koycaz ama yanına ikinci bir isim bulamadım bana da yardım lütfen🤣
uykusuzbirben ER-ER bizde 33 hatfalik olcaz yarın ama hala net bı karar veremedik büyük ihtimalle Ebrar olcak tabi her an herşey değişebilir
Erbe Rukiye24 Aren kız ismi değil yalnız anlamını iyice araştırırsanız güçlü kuvvetli erkek demek ilk arastirildiginda ışıltılı kum tanesi olarak gözüküyor fakat iyice araştırın erkek kartal kartalların yükseği güçlü kuvvetli erkek demek oğlumun adı cnku fakat bir sürü gördüm araştırmadan kız ismi olarak koymuşlar bence yanlış
Zey_nep57 Bende çok düşündüm 37 haftalık Arya olacak çok sinmedide ama başka isim de düşünemiyorum değişik birşey ama Beren ismi de çok güzel eşim beğenmedi onunda öyle işte bakalım hayırlısı
Sun10 Luna ismi çok hoşuma gitmeye basladı dolunay demek latin kökenli hem de evrensel bi isim. Siz ne düşünüyorsunuz?😊
Serkuz Baharsss tabi bilemem ama bana garip geliyor.tanrica anlamı taşıyan isimler ama araştır derim.ben umaydan vazgeçtim Zehra koyucam ☺️☺️
MinikBrokoli Babası dini bir isim de olsun dedi, beraber Zeynep ismine karar verdik , Zeynep Liya 😇 sonra öğrendik ki eşimin anneannesinin adı , herkes bir sevindi, oysaki ismi ben bulup önermiştim 😂😂😂
Nurgl34 Tugceonur bende çok araştırdim ama “ateşten olan , ateşcik” anlamı var diyordu birçok sitede çok istiyordum anlami yüzünden vazgeçtim 😃