babee1mom Cisil yanlış araştırmışsınız öyle bir şey yok canım lidyalalılar parayı bulan Lidya anlamı öyle değil
Trapezunta Leyla1938 ben tek isim sevdiğim için sadece İpek koyarım sanırım. 2 isim pek kullanılmıyor çünkü. Ama tercih meselesi. Ben de aynı sizin gibi düşünüyorum çok naif kibar bi isim 🥰
Mervecenik @Hilosh-1 anlamınıbdevlet kuşu diyorlar ama eski türklerde evlerine veya devlete bereket gelmesi için kullanırlarmış. Bence gayet hoş bi neden kızıma koymak için 🤗
Hmyrmomm ER-ER kizimin ismi hümeyra. Bende 30 hsftalik oldum ve eşimle anlasamiyoruz ikinci kizimiz olacak ismini ben mihra yada mira istiyorum eşim müberra istiyor 🥲
Bedihauslu Aaaysee ben hafsa meva , güneş , masal mihra ömür arasındayım 20 haftalik olduk hala isim e karar veremedik
nez10 İkizlerim olcak nasipse ölen kızımın adı Amine gökçeydi nasipse bu defa nisan istiyoruz oğlum da Oğuzhan olcak
Oznur663 Gulhnm ya aslında almila ve Almina arasında kaldık ama telaffuz edemiyorlar bizdekiler almilayi 😂
Defneazra ER-ER bizde Gökçe sare koyacaktık sonra Gülsare ye döndü ne zormuş kıza isim bulmak hala kafam allakbullak