ER-ER Bebişim nerdeyse 30 haftalık oldu hala bir isim bile içime tam olarak sinmedi lütfen yardım edin 😂 Klasik ismi olmasın ama çok fazla uçukta olmasın anlamlı olsun çok mu şey istiyorum 😂
Kleopatraa ER-ER Kızımın ismini “Gökçen” koyduk 🌸 Başarılı, sağlıklı, güzel, alımlı kadın.. Mavi gözlü anlamları. Fikir olur belki😊
ER-ER gamzosgamzos iki prensesin ismide çok güzelmiş 😍 Dua’yi bende çok beğeniyorum ama eşim istemiyor.. 🙄
Turnata1408 gamzosgamzos yeğenimin adı Mihrimah ay ve güneş anlamına geliyor ağır ve güzel bi isim ama kızım olursa zeynep koymak isterim❤️❤️
Mrziyeimga_ Eflin Sare Elif Eslem Zeynep hüma Zeynep İkra Zeynep Ravza Masal Bizde bu isimler arasında git gel yaşıyoruz size de öneri olsun 😘❤️
Trapezunta Bernnnaaaa Hud Suresi ve Necm Suresi’nde yer alan Aden ismi Allah’ın yasakladığı kavim isimlerindendir. Koymak sakıncalı mı değil mi bilmiyorum ama bir araştırın isterseniz. 🥰
ER-ER Bernnnaaaa hiç sorma canım insan hamile olmadan önce o kadar çok isime aaa kız olursa şu ismi koyarım diyor iş ciddiye bindiğinde hiç öyle kolay olmuyormuş 😅
ER-ER can_1anne ben ilk kız olduğunu duyduğumda Elisa’ya karar vermiştim sonra caiz bir isim olmadığını okudum 🥺🥺🥺
Busra_sansar Benimde Yüsra Rana içime çok sindi çok hoş geliyor hem kulağa da ilk evladım bir daha kızım olursa da Erva Esma ya da Berra düşünürüm siz de böyle isimler düşünebilirsiniz ben antin kuntin isimleri hiç sevmiyorum 🤣