beyazzkelebek Merhaba, yüksek risklerim nedeniyle doktorum doğumumu Ege Üniversitesinde yapmak istiyor. Zaten oranın prof.larından biri. Özel oda ayarlayacağını söyledi. Egede doğum yapan oldu mu? Özel oda olunca eşler alınabiliyor mu? Şimdiden teşekkür ederim
Pamuk1 beyazzkelebek sorunuza cevap buldunuz mu, doktorunuzla görüştünüz mü? . Ben de egede düşünüyorum özel oda olursa
beyazzkelebek Pamuk1 merhaba, burda kimse cevap vermedi ama hocaya sordum özel oda dahi olsa dahi eşlerin refakatçi olarak kalamadığını ama gidip gelebilceğini ona göz yumduklarını söyledi
Ociftci Bende egede düşünüyorum ama bi türlü kimse cevap vermedi haftaya kan uyuşmazlığı iğnesi için gideceğim doğumu da konuşucam yazarim buraya😊
aytenaslaan Ociftci evet kalamıyor erkek refakatçi ama gidip gelmesine izin veriyorlar ama doğum yaptıktan sonra yoğun bakım gibi bi odada kalıyosun bi gün boyunca o zman kimseyi almıyolar yanına
mayra aytenaslaan merhaba, o esnada giyinirken, yatıp kalkarken kim yardımcı oluyor acaba, telefonumuzu filan alabiliyor muyuz yanımıza, 1 gün boyunca haber aadan nasıl zaman geçireceğiz
Kokoshbaby İlk gün yoğun bakımda yatiriyorlar ikinci gün özel odaya çıktığında istersen esinde seninle refakatci olarak kalabiliyor
Kokoshbaby Yoğun bakımda hemşire yardımcı oluyor kendine gelince normal odaya aliyorlar 1 gün yatmiyorsun yoğun bakımda odaya geçince refakatcin seninle ilgileniyor ve devlette 2 gun yatiriyorlar eğer sezeryansa
beyazzkelebek Kokoshbaby çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Bana da doktorum yoğun bakımı bikaç saat dedi sanki burda 1 gece okuyunca şaşırdım. Peki yoğun bakımdayken bebekler noluyor kuvöze mi alınıyor
Kokoshbaby beyazzkelebek yenidogan ünitesinde gözetim altına aliyorlar normal odaya gecincede yanınıza veriyorlar burda yazan herseye itibar etmeyin her kapıdan farklı sesler ckiyor herkesin doğum hikayesini okuyup kendinizi strese sokmayın