Duygueeergn Meryem ana otunu illa Doğum sancısı başladığı an mı koymamız gerekiyor mesela hiç sancımız yoksa günümüzde geldiyse koysak olmaz mı ? Yani hızlandırmaz mı 🙈 ben oğluma kavuşmak istiyorum
Seda0202 Duygueeergn valla ben sancimi evde iyice çektim hastaneye giderken koydum üstüne bildigim duaları okudum biraz içtim gittim 6 cm acilmam vardı 4 saat te doğurdum yalniz otu büyük geniş bi tencereye koymuştum eve geldiğinde baya açılmıştı
Sevvo Duygueeergn ben doğum sancim gelince koydum daha doğrusu sancim geldi eşim isteydi nolur nolmqz diye eşim eve geldiğinde koydum suya. Yavaş yavaş açılıyor gerçekten doğumumda kolay gecti. Cok inanarak yaptım çok şükür Allah yardımcm oldu
Nurmelisakaynak Post üstte kalsın die yazıyorum ay lütfen bu konu hakkında kullanan bilen kim varsa yazsın merak ediyorum eşime söyledim gelirken getir mutlaka die sabırsızlıkla bekliyorum nasıl bi etkisi olacak die Bilenler hangi dua okunması ve nasıl yapılması gerektiğini de yazarsa çok yardımcı olur 🙏🏻
Duygueeergn Nurmelisakaynak kavanozun içine koyulup üzerine felak,nas,elemneşrah,Fatiha ve ayetel kürsi okunduğunu biliyorum ama sancıdan önce açılma olsun diye yapılıyor mu bilmiyorum bilen varsa lütfenn yazsın..🙏🏻
Sevvo Nurmelisakaynak mrb ben kullandım meryem Ana otunu. Sancim başladı eşimi çağırdım eşim gelince suya koydum bildiğim tüm duaları okudum 1 2 yudum suyundan içtim agzini kapattım anneme verdim ben doğumdan çıkınca sudan cikar dedim. Suya koyduktan sonra açılmaya başladı zaten ortalama suya koyduktan 1 buçuk saat sonra hastanedeydik. Ben içeri girdim alttan muayne oldum 10 dk sonra hemsire gel çatal à çık dedi doğum başladı dedi 3 4 ikinmada aldım oğlumu kucağıma. Tavsiyemdir kesin ama kesin tum kalbinizle inanarak yapın yer gök dua üstüne unutmayin
Onurunannesi Duygueeergn ya o dualar hamile kalmak isteyenler yapmiyormuydu. Suya koyup sancı gelir gelmez icicekmissin ılık ılık hatta doğum gerçekleşir gerceklesmez sudan çıkarın yoksa kanınız durmaz dediler bana
Nurmelisakaynak Doğuma yakın o telaştan umarım vaktim olur ve yapabilirim rabbim şifa versin hepimize inançla duayla herşey çözülür Allah’ın izniyle
Mucizemveben bernagokce Evet o açıldıkça sancılarım başladı ve bu sabah Doğum yaptım Doğumdan sonra baktığımda kocaman olmuştu şok olduk