busra14044 Serap-Yigit kadın doğuma değilde direk perinatolojiye alıp gitsek ben Tekirdağdan İstanbul’a almak istiyorum mesela 2 kere git gel yapamam bir kerede halletmiyorlar mi ?
Snnggll busra14044 Kadın doğuma gitmeden kayıt açılmıyor perinatoloji bölümüne. Ben 13 haftalıkken gitmiştim
Serap-Yigit busra14044 eğer internetten randevu alabilirseniz bir defada yapabilirsiniz. Üsküdar Zeynep kamil hastanesine. Kadın doğum bölümünde hastane olarak Üsküdar Zeynep kamil hastanesini seçin. Poliklinik olarak 20-24 hafta antenatal polikliniğini seçin sabah 9:58 de ama 10 da açılıyor randevular. Tam 10 da basın o şekilde alırsanız 1 kerede olur
Serap-Yigit busra14044 orası sadece detaylı ultrason yapıyor. Gittiğinizde direkt detaylı ultrasona alıyorlar. Bana iki ayrı doktor baktı. Çok memnun kaldım. Hatta midem bulandı diye dinlenmem için süre verdiler geri geldim tekrar çektiler.
busra14044 Serap-Yigit galiba oradan başka hastane yapmıyor bunu çünkü kaç tane hastaneyi aradım malesef aynı sonuç. Zeynep Kamil de bana çok uzak oluyor teşekkür ederim yinede 🥰
Serap-Yigit Songulll46____28 benim mide yanmam ve bulantım oluyor hamileliklerimde. Benimle alakalı. Sırt üstü yatınca çok kötü oluyorum. Normal bebek ultrasonu gibi
Serap-Yigit Buseort ilk oğlumda özelde yaptırdım evet ücretli. Şimdi devlette yaptırdım çünkü hastanem 850 tl dedi
Sedaduru Leyla26-06 18+0da yaptırdım 20+0 da tekrar yaptıracağım net görmek içinmiş.Karından ultrasonla 20 dk vajinal ultrasonla 5 dk toplamda 25 dk sürdü 20+0 da daha uzun olacak
mervebeklevic Leyla26-06 17 haftalıksan hemen gitme canım bana doktorum 20-23 haftalar arası yönlendirdi cok erken gidince tekrar gönderebiliyorlar 🙏🏻
Rukissss Merhaba hanımlar bende bugün detaylıya girdim doktorum en doğrusunun 22.haftada olacağını söyledi 22de yaptırdım bende devlette sıra almak zor diye biliyorum özel de yaptırdım bende hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah 🌸
Sedaduru Momyyyrabiss bugün perinatologdaydım ısrar ettim alttan bakması için bakmayıp yukarıdan baktı
1aysekaplan Leyla26-06 devlet Hastanesi’ne takipliydim zaten iki ay öncesinden bana kendileri randevu vermişti 21+5 haftaligima denk geldi radyoloji bölümünde oluyo doktor boy gramini söylüyor bebeğin sağlığına bakiyor cinsiyet söylüyor fotoğraf veriyor 10 dakka felan sürüyor sonra doktoruna gidiyosun sonuçlarına bide o bakıyor okadar