Leyla26-06 Hanımlar merhaba perinatoloji bölümüne detaylı ultrason için kaçıncı haftada gittiniz , detaylı ultrason nasıl yapılıyor?
_edakrsu22 Leyla26-06 ben 19 haftalıkken yaptırdım önce kadın doğuma gidip kayıt açtırmanız gerekiyor onlar sistemden perinatoloji bölümüne kayıt açıyor randevu alıp gidiyorsunuz detaylı bir şekilde karından bakıyor
Tubatgn Leyla26-06 genel olarak 18-23 hafta arasında, karından ultrasonla oluyor canım. Bende 19.haftamda giricem
Aselinannesi3 Leyla26-06 20-24 hafta arası yapılıyormuş. Benim bulunduğum şehirde 10 15 dakika üstten bakıyormuş doktor. Ondan başkası yok çünkü. O yüzden özele gidicem bende çok sabırsızım
Deletedmom_51 Leyla26-06 benim kendi doktorum perinatolog ben de 18+6 da kontrole gidicem acaba o zaman detaylı yapar mı bilemedim sormadım da hiç
Leyla26-06 _edakrsu22 anladım çok teşekkür ederim doktorum 21. Hafta daha sağlıklı olur 20 erken tekrar çağırabilirler dedi de kararsız kaldım bende
Serap-Yigit Devlet hastanesinden alacaksanız internette ona özel bir bölüm var ordan alacaksanız. Zeynep kamile gidecekseniz yardımcı olurum nasıl, nereye randevu alacaksınız diye. Hangi şehirdesinix bilmiyorum. 20-24 hafta arası genelde yapılıyor
busra14044 Serap-Yigit kadın doğuma değilde direk perinatolojiye alıp gitsek ben Tekirdağdan İstanbul’a almak istiyorum mesela 2 kere git gel yapamam bir kerede halletmiyorlar mi ?
Leyla26-06 Deletedmom_51 ben şuan 19+2 yim daha önceki haftalarda dile getirmediler yanlış yönlendirmek istemem sizide rutin olarak boy kilo bakıyor ama detayliyi bugün dile getirdi henüz
_edakrsu22 Leyla26-06 o zaman 21 haftada gidin bana göre de benimkisi erken oldu ama devlete gittiğimde erken değil dedi
Leyla26-06 Anonymousmom 18 de sonuç alamadığınız için mi iki kez yaptırdınız acaba doktorum 20. Haftanin erken olduğunu söyledi de