Hamaratpanda Balkaymak_ karnıyarık çok severim ama kendi yaptığımı beğenmiyorum bir Türlü eşim beğenir ama başkalarının yaptığı daha güzel gelir hep😂 sen nasıl yapıyorsun 🤔
Hamaratpanda poyrazvearya sulu köfte nasıl bir şey yapmadım ben hiç. Pilav veya makarna giderse yanına ikisinden birini yap
kahvesever__ Hamaratpanda evet canım o meşhur firitözlerden 😂çok memunum yurt dışındayım ben buranın markası Türk marka değil
Ays19Ays Yarın memlekete gideceğiz alışveriş yapmadık buzluktan hemen köfte eşime benimde canım bol soslu fellah köftesi çekti onu yapicam yaşasın buzluk stok🤭🤭
Hamaratpanda Ays19Ays fellah dediğine göre Adana ve çevresinde yaşıyorsun 😂 ben de bu hafta yapmayı düşünüyorum çok severim fellah köftesi 😋😂
Elifderin34 Yasmn_17 beşamel soslu her şeyi seviyorum eğer internette yoksa tarifini yazabilirmisiniz varsa internette zahmet etmeyin oradan da bakarım :)
Minigim38 Hamaratpanda bilmiyorum ki ilk defa yapacağım bende yakışır heralde 😅😅canım Nugget cekti illa bi yemeğin yanına yakıştırmam lazım 😅😅😅
Ays19Ays Hamaratpanda orada ailem yaşıyor ben başka yere gelin geldim ama iyi bilirim adana yemeklerini😊 ohh sizede afiyet olsunnn
tecrubesizanneadayi12 Hamaratpanda nohut yemeği Bulgur pilavı Mercimek çorbası Yoğurt Turşu Salataya gerek yok diye düşünüyorum 15+2 yiz ama mide bulantısından yürüyemiyorum adım atsam kusacak gibiyim yine geldiler bana😵💫😭
Hamaratpanda tecrubesizanneadayi12 MaşaAllah ozaman gene iyi menü çıkarmışsın. Benim bulantılar hamdolsun baya baya azaldı. Darısı sana inşaAllah yaa
umutsuzmom Hamaratpanda bugün menüm kalabalık misafirim var 🤭 şehriyeli tavuk çorbası Karnıyarık Pilav İçli köfte (annem sağolsun yapıp buzluğa atmıştı) Zeytinyağlı yaprak sarması Çiğ köfte Salata ayran Sultan sarması kuruyemiş var 😜
Azizinannesi2 Hamaratpanda dün bugün için ekşili paça yapmıştım yanın da domates maydanoz ve limon koyarsan ağ da benim paşada 😂😂 bugün evdeyiz
Ahuum Hamaratpanda :) Tavuk yada et kavur az yağda . 3 /4 orta patates 1 kaşık salça. Yine kavur. Patateslerın çok üzerini geçmesin su pilav gibi . Baharatlarını at. Baktın suyunu çekiyor bi su bardağı su koy. Yani önce az koy suyu kontrol ede ede koy.