Hamaratpanda Akşama menüde neler var ? 😋 Benim misafirim gelecek mangal yakacağız. 🍢 Yanına salata, ayran ohh mis pratik 😂😂
ardenmoms Hamaratpanda şu bimde et iskender varya onu yapcam şehriye pilavıyla salata bide saçma bi menü çıkardım sjcjx
hunilimom Hamaratpanda tavuk 😂 tarhana çorbası salata yanına da bulgur pilavı eşim gelince yapicam o çocuklara bakicak 😂
Hamaratpanda Ahuum eşim çok sever sulu patates. Ama ben bir türlü istediğim gibi yapamam şok duru gelir bana bir de hep bir şeyi eksikmiş gibi gelir. Sen nasıl yapıyorsun?
Hamaratpanda ardenmoms en paratiği ben de bazen et veya tavuk döner alırım. Ya pilav üstü yaparım ya da ekmek arası 10 dk sonra yemek hazır ohh😂
Ahuum Hamaratpanda :) Tavuk yada et kavur az yağda . 3 /4 orta patates 1 kaşık salça. Yine kavur. Patateslerın çok üzerini geçmesin su pilav gibi . Baharatlarını at. Baktın suyunu çekiyor bi su bardağı su koy. Yani önce az koy suyu kontrol ede ede koy.
Annecik02 Hamaratpanda sulu patates yemeği ne baharat arıyorsunuz ya kuru reyhan ekleyin tadı harika oluyor.. bı gastronomi mezunu olarak söylüyorum 🙏😁🤭
ardenmoms Hamaratpanda valla yaa geçen de ekmek arasında yaptım dışarı da satılanlardan daha güzel oluyor 😍😍
Hamaratpanda ardenmoms benim babam kantinci öğrencisi azken o da BİM’den alıp yapardı döneri. Pişirirken içine tereyağ seviyorsanız koy ayrı bi lezzet katıyor.
Hamaratpanda hunilimom neden hunilimom şimdi anladım 😂😂 valla gene iyi menü çıkaracaksın o zaman bacım. 😅 bugünün alkışları sana 👏🏻😂
hunilimom Hamaratpanda 2. Çocuğumu yeni kucağıma aldım huniyi taktım valla 😂 teşekkür ederim büyük kız da hasta hepsi üst üste geldi Allah’tan eşim erken geliyor yoksa zorlanirdim
kahvesever__ Hamaratpanda evet canım o meşhur firitözlerden 😂çok memunum yurt dışındayım ben buranın markası Türk marka değil
Balkaymak_ Yasmn_17 bende illk kez duydum 🤣 patlıcan aldım bende büyük ihtimalle karnı yarık pilav cacık yapicam
Hamaratpanda Balkaymak_ karnıyarık çok severim ama kendi yaptığımı beğenmiyorum bir Türlü eşim beğenir ama başkalarının yaptığı daha güzel gelir hep😂 sen nasıl yapıyorsun 🤔
Hamaratpanda poyrazvearya sulu köfte nasıl bir şey yapmadım ben hiç. Pilav veya makarna giderse yanına ikisinden birini yap