Ravza11 bakk canimmm snei cok iyi anliyorumm sana birsey anlatayimm kendi basima gelenii.Bu benim ikinci gebeligim ilkii 15 haftada dusukle sonuclandi dusuk derken yani dogum yapdim ve oyle birr zorluklae yasadimki o 4 ay icerisinde yatakdan hic kalkmadim tolet haricinde su bile icmedimm kendi basimaa psikoljim alt ustt kahverengi lekelee kanamalar derkenn resmenn psikolojim bozulduu ve en son detyaa girmiycem o seyleri anlatmiycamm cok zor cunku ama bebegimi avucuma dogurdum tirnaklarina kadar gelismisdii dusun yani ne kadar zorduu.Ondan sondaki 6ci ayimm ve ben 5 regl gordimm.Bu 5 ay gecmek bilmedii hamile kalicammi niye kalmiyorum diye kafaya takdimm.Bu ay hem kafama cok takmadimm hemde ovulasyon testi denemek istedimmm.Ve sonunda gebeyimm.En onemlisi psikolojiymkss dusunmee sadece dusunmee bu kadarr bir sorunun yoksa gebe kalicaksin merak etme canim.Demem o ki gecen ayy ben ne zaman hamileyim diye post aticamm baslikli bir post acdim burdaaa bak bu ayy hamileyim rabbim buyuk duaaa ettt ve su an gebe kaldim ama rabbime hep diyorum saglikliysa nasip et rabbimm ayni zorluklarla sinama beni o yüzden sende dua et ve insallah tesyini yap gebe kalicaksin hep umutlu ol