2prensesannesiiii Sinem94 inşallah 😢 korktum bak sırt üstü düşmüştüm oynarken çocuk alanında 😢 sonra o kanama oldu kanlı akıntı dediğim
Kbramhmt 2prensesannesiiii okadar degil ama kasiklarim benmde agriyor adetime de daha iki gun var rabbim hayırlısıyla buyutmeyi nasip etsin insalllah kalbini duymak nasip olur
Kbramhmt 2prensesannesiiii adet gunumuzde ayni seninle 😂 buyuk ihtimalle seninde 69 80 felan cikar hadi hayirlisi yol arkadasi oluruz bebislerle
2prensesannesiiii Kbramhmt oluruz ama ben hatırladım bana ne olduğunu😢😢😢😢😢 ben çocuk alanında oynadım tarzan gibi ipe asılıp bıraktım kendimi sonra mindere çakıldım sırt üstü çıktım yukarı sancım var kanlı akıntım oldu düşmez dimi ya😢
Kedilitazeanne1 2prensesannesiiii Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz inşallah siz yine tedbiri alırsınız bu saatten sonra 😂 bende çok atlayıp zipladim diyete girmiştim bide ağır ağır elime ne geldiyse kaldırdım spor yapcam diye yapmadığım şekil şukul kalmadı 😂
Kbramhmt 2prensesannesiiii allah seni korkma insalllah bisey olmaz rabbim ol dedikten sonra bisi olmaz umarim biseyi yoktur sen stres yapma
Sinem94 2prensesannesiiii kötü düşünme cnm sağlıklıysa hiç bişey olmaz kolay kolay bişe olmuyomuş çünkü ağrın çoksa hemen git hastaneye akşamı bekleme
Ozgectndg 2prensesannesiiii çizgi görünüyor baya bende 6 gün kala öğrendim kan verdim 132 çıktı değerim 2 gün sonra 267 5 gün sonra 5347 dün 1100 sanıyordum değerimi bugün öğrendim ki 5000 küsür ve keseyi gördük haftaya kalp atışını duymaya gidicem inşallah
2prensesannesiiii Ozgectndg ah inşallah maşallah sağlıcakla alırsın kucağına minimali inşallah amin🥰🙏🏻