Meryem_K en başından beri özele gittik ama bazen devlette mi doğum olsaydı dedik. Ama iyi ki olmamış. Bir bilezik bozdururuz dedik bilezik olmasaydı kredi çekeriz dedik hep. İyi ki özelde olmuş. Kolesta teşhisi kondu. Dahiliye doktoru ebe kendi doktorum oturup karar aldık. Aynı gün doğum oldu. Bütün tetkiklere bakıldı. Gerçekten herkes etrafımda pervaneydi. Çok ağladım ben ağladıkça doktorum sarıldı. Dahiliye doktoru bile dayanamayıp gelip sarıldı. Doğumda ayrı ilgilendiler doğumdan çıkınca ayrı. Şimdi bebeği görmeye gidiyoruz hala hepsi çok güzel ilgileniyor. Her gittiğimde yarama bakıyorlar hala tansiyonumu falan olcuyorlar. Ve bu küçük bir hastane. Dün doktora masasına hediye gönderdik. Kızımızı cikartirken çikolata dağıtacağız bütün hastaneye. Yani bilmiyorum kaç gündür şükrediyoruz iyi ki özele gittik diye. Bebegimizi odada kaç defa kontrol ettiler hemen kuvoze aldilsr şimdi çok güzel bakiyorlar. Kredi çekme imkanın varsa çek bilmiyorum durumun ne. Asla kimseyi yargılayıp akıl vermiyorum ama bu devirde parayla her şey maalesef ki.. tabi biraz insanın içinde de biten bir şey. Çoğu özelde böyle olmuyor