Burcu16 Hilal3451sen hiç dert etme al gitsin bebek saglıklıysa Benin bebeğim minik riskli 3 hafta geride su sınırda bende enfeksiyon var korku dolu hamilelik geçireceğine bırak al gitsin ona yarasın biz zayıfızda ne oldu
Deletedmom308 Hilal3451sen aynı kilo ve boyda hamileliğe başlamışız. ben 9. haftadayım ve 3 kilo aldım şimdiden
Tunurr Hilal3451sen yok canım gayet yiyorum yani hamile kalmadan önceki hayatıma devam ediyorum ama hiç kusmam olmadı mide bulantım da 54 kiloyla hamile kaldım şuan 60 oldum bana da çok geliyor açıkçası diğerlerini gördükçe 🤷🏻♀️
Pamukkkk deletedmom503 bende 38 4 um 20 kilo aldim eger doguramassam bu gidisle 30 kilo alicam😂 cok hizli kilo almaya basladim ya
deletedmom503 Pamukkkk Yok artik almazsin son aya kadar ne aldiysan o sonra duruyor kilo alimi artik bebis aliyor
Pinarrr56 Yaa ben 11+2 Yim 3 kilo verdim değil yemek yemek şu bile içemiyorum ve hiç karnım yok bendemi anormallik var çok kafama takıyorum 😭😭
Pirayeee Hilal3451sen maşallah😄 28. Haftamdaym 2 hafta önce 5 kilo almıştım😁 4gün sonra yeni kilomu öğreneceğim artık😂