egemomss 30+0 olduk çok tuhaf hissediyorum. 29.haftada bu kadar heyecanlı değildim. 30′da birşeyler oldu sanki.🤷♀️ Zaman daralıyor, vakit geçiyor çok duygusalım.☺️ Sağlıkla kavuşmak istiyorum oğluma.💙 Var mı 30.haftada olan,benim gibi hisseden?🙈
Umayaden egemomss 29+5 son iki gün nedense hiç bi haftayı bu kadae dört gözle beklememiştim bian önce 30 beklıyorum 😍😍
Mucizemi_beklerkennnn egemomss ben ben ben 30+2 olduk cok skur 3 4 gndur cok duygusalm zman daraliyor saglikla kawusurz insallah
Stella_0 egemomss Ben 28.haftamdayım ama 34. haftamda zorunlu sezeryan olacağım için (böbrek nakilliyim) zaman baya daralmış durumda benim içinde o yüzden kavuşma heyecanı, ne olacak nasıl olacak ne kadar kuvözde kalacak ister istemez düşünceler alıyor benide…
egemomss Stella_0 Yaa geçmiş olsun. İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. Kuvezde de çok kalmaz inşallah. Gönlünü ferah tut🤍
Stella_0 egemomss İnşallah bakalım 😊🙏 en azından haftası ileri kilosu boyu maşallahı var. Doktorum bunun bu durum için çok iyi bir avantaj olduğunu söyledi çok şükür 🥰🙏