Merve_2017 Mehtapkz dediklerinizle içimi rahatlattıniz çok korkuyorum bende pazartesi günü gidecez sezeryana korkuyorum
Gulce12 Mehtapkz yaaa ne güzel anlattın ağzına sağlık inşallah dediğin gibi geçiririm bende allahım herkesin yardımcısı olsun sağsalim bende oğlumu alayım kucağıma ❤️🙏🙏
Mehtapkz Merve_2017 rrica ederm cnm inan bende uyuyamamistim suslen puslen ole git kiz korkma hic 🤭🙋😍❤️🤲 saglikla kavusun canm
EdSusam Gulce12 ben ilk sezeryanımda sabah 5 e kadar dön dağa dön sola uyuyamamıştım. Ikı saat uykuyla gitmiştim bir daha da hiç uyuyamadım sakin olup dinlenmeye çalışın direnciniz daha artacaktır
Night Gulce12 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏😇 ben genel anestezi oldum iyi ki de öyle oldum diyorum. Bende zaten panik var, ameliyathanede uyanık olup kesildiğimi bilmek pek bana göre değil 😂
Nez_1992 Gulce12 planlı olunca sezeryan böyle uykular tutmuyor dimi Bende böyle olcam bu defa planlı sezeryan olcak çünkü eminim asla uyuyamayacağım İnşallah çok kolay olsun senin için 🤲🏻💕