Gulce12 kesinlikle spinal yap canm ben cok mutlu grip cok mutlu ciktim hicbirsey hissetmiyorsunki zaten kuzum bebegini ilk sen goruceksin o anlar cok guzel odanda damar yolu aciliyor ve bir serum baglanior o sakinlestiriciymis ben sonradn ogrendim ama bnm korkumda yoktu sonra ameliythaneye indik anestezi doktru cenin pozisyonu al dedi orda bi adi vardi bacaklarimi itti kafamdan itti sonra incecik bir igne ama oleki hiccbirsey hissetmiyrsn ne igneyi nede baska biseyi smdi bir sicaklik geleck dedi dedigi gbide oldu bunlar toplasan 1 dk tutmustur sonra dondrup duz koydular uyusluk 1 2 dk icinde oldu ayagaini kaldr dediler kaldiramadim kutuk gbiydi sonra sondayi taktilar bunlari hissetmiyorsun bile doktorm geldi habgi muzigi istersin dedi acti muzik bitmeden bebegimi gormustum bile doktrn gelmesiyle kesmesi 3 dk suruyir bebekte hemen cikariyolar canm sonra gosterdiler yanima koydular foto cekildik falan o sirada yapiolar zaten ne yapiolrsa sonra bebek islemler icin gtti dikmeye basladik dediler baska muzik cikti o bekleme ani sikiciydi iste 10 dk surdu benm islemim bitti dier yatagima gecirdiler sonra ameliythanede bebegimi bekledim onunda isi bitti bakti doktorum cok iyiyim kucagina verelimmi dedi verin dedm aldm ole ciktim ameliythneden sonra zaten 7 saat bisey hissetmiorsun 7 saat sonra geliolr ilk ayaga kaldrma kalkiorsun o ara sondayi aliolar ama hissiyat hala tam olmadigi icin onuda anlamiosun sonra devmli yurume bebek emzirme bukdr canm kotkma gercekten bumuymus dersin