kelebek_17 Tubacngl 4 ay önce medipol mega da prof a 6.500 ödedim, uzman doktor çok daha uygundur. şimdiki fiyatları bilmiyorum yeni zam gelmiş. ben çok memnun kaldım bi sorun isterseniz
Tubacngl Ykme1820 Eray hocaya mı gidiyodun normal doğum daha mı pahalı yani ben sorunca farklı söylediler
Tubacngl Ykme1820 önceden doğum parasının birazını verip doğum zamanı aynı fiyattan faydalanabiliyor musun
Meltemsklc @Tubacngl Tubacngl bacngl"#p24289073 Adını burdan duydum ama bilmiyorum bir tanıdığım Fatma hanımı önerdi orada devam ediyorum giriş ücretine de 400 dedielr ama gidince gebelik veya annelik indirimi gibi bi durum var 265 civarına düşüyor bugün de kontrolüm var
Meltemsklc Tubacngl Tubacngl yılbaşından sonra da doğum ücretlerine giriş ücretlerine zam geleceğini söylemişlerdi muhasebede
Tubacngl Meltemsklc Annelik indirimini ilk defa duyuyorum olmadı gidince söylerim inşallah yaparlar indirim
Tubacngl Meltemsklc şuan indirim varmış 1 aylık mı ne ama benim doğumuma 2 ay var o yüzden yine yüksek fiyat olur önceden anlaşma da olmuyo herhalde e
Tubacngl Nesli8998 İlk defa duydum baktım biraz inşallah hayırlı bi Şekilde sağlıklı kucağına alırsın 🤲😊