Gulsahcicek Ben Bağcılar meltem Hastanesi’ne gidiyorum Ayşe köse doktorum çok memnunum muayene 280₺ sezeryan doğum 5500₺ Allah izin verirse doğumuda orda yapicam yeni doğan yoğunbakimda mevcut
Tubacngl Asyabuse Anladım bende göztepedekine gidiyorum seninle aynı fikirdeyim hastane için ondan sordum
Gulsahcicek Tubacngl 4 bin küsur demişlerdi şöyle bir şey var mesela biz önden muhasebeye 1000 TL ödeme yaptık fiyatı sabitledik yani doğuma kadar zam gelirse etkilemiyor bizi aklınızda bulunsun sizde o şekilde yapabilirsiniz
Mom69 Tubacngl normal doğum 6000₺ sezeryan 7000₺ fakat sezeryanda iki gün yatış normalde 1 gün işitme testi herşeyi içinde paket fiyatıymıs
Tubacngl Gulsahcicek Gittiğim hastaneye sordum kabul etmedi gittikçede zamlanıyo bide o yüzden de değiştirmek istedim aklımda bulunsun dediğin yer çok sağol 😊
Mom69 Tubacngl evet çok iyi hatta bir bayan Bursa’dan doğum için yanına gelmişti 2. Doğumuymuş çok memnun kalmış tatlım hayatım balım diyerek konuşup çok motive ediyor insanı 🙏
Mom69 Tubacngl evet kürtajımi da o yapmıştı bu gebeliğimde takibimi de o yaptı istediğim zaman hemen verdi aklına takılan bir sorun sıkıntı olursa arayıp yazabilirsin dedi
Asyabuse Bsr_a ben bugün 690 verdimmm 🥲 doğuma dediğiniz gibi 9.000 dedi ikiz olduğu için 1100fark ödicekmişim bir de bir gece değil iki gece kalırsam 1800 oda ücreti + kullanılan ağrı kesici vs için ücret alınıyormuş. Mesai saati dışında duygu hocayı istersem 4.000 vericekmişim.. @Tubacngl
Ykme1820 Kesinlikle yaman tip merkezi geçen hafta doğum yaptım sezeryanla 4000bin tl ödedim doktora ayrı ücret odemiyosunuz ve çalışanları çok güler yuzlu
Tubacngl Ykme1820 Eray hocaya mı gidiyodun normal doğum daha mı pahalı yani ben sorunca farklı söylediler