Seda35 246123 4. Haftadan beri kullaniyorum 30. Haftaya geldik hic bir skinti olmadi aksine birakmaya korkuyorum ben
annelinkoo 246123 yüksek tansiyon hastasıyım coraspin kullanıyorum ilk gebeliğimde de kullandım zararı değil yararı var günde bir kez 100 mg👍🏻
Hayalimsinn 246123 ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum corasprin ve ocsapar şu an 33. Haftamdayim doktorum corasprini bıraktırdı ocsapara devam ediyorum kan sulandırıcı tam tersi faydası oluyo benim iki düşüğüm var o olmasaydı buda bu güne gelmezdi ama çok şükür şimdi gün sayıyorum kucağıma almak için 🥰😇
Minnacksevdack 246123 benim yumurtalıklarımda pıhtılaşma vardı , hamilelik öncesinde kullanmaya başlamıştım. Sonra hamile kaldım. 8. Ayıma kadarda kullandım. Gayette sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. 🌸
DenizinAnnesiiiii 246123 doktorunuz dışında kimseden ilaç konusunda tavsiye almayın. Ayrıca kalp krizinde de kan sulandırıcı kullanılır
246123 Sabahtan beri ağladım eşim evde yok işte ailemden uzaktayım yaşadığımız şehirde kimse yok o kadar kötü oldum ki
betulygn70 246123 ben ilk ay iğne kullandım ama rapor sıkıntısı vardı. Dotkorumla konuştum coraspin kullansam olur mu diye. Doktorumda bu kadar iğne yeter zaten geçebilirsin dedi.
246123 Kızlar ikinizede çok teşekkür ederim Allahım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🌻👶🏻💕
246123 annelinkoo Bir siteye daha yazmıştım orda çok gelmiş böyle yorumlar eşimin akrabalarıda böyle söyleyince ağlaya ağlaya bir hal oldum ve kan pıhtılaşması sıkıntım var mecburen de kullanmak zorundayım
246123 Hayalimsinn Canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel günlerini gör inşallah,çok sağol 🌺💜
annelinkoo 246123 yok canım ya sen internetten araştırma yapsaydın doktoruna sorsaydın bizzat ben kullandım hatta coraspin benim tekrarlayan düşüklerimi engellediğini düşünüyorum. O kadar hakkına girmişler hic sıkıntı etme 36 haftaya kadar kullandım ben
incii0804 246123 hatta pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı iğneye de başlarsınız muhtemelen ben hamileliğimin en başından itibaren hem iğne hem coraspin kullanıyorum ve bebeğin beslenmesi içinde faydalı olduğunu söylemişti doktorum
Celiktss Bebeğe giden damarda direnç var, önceden gebelik kaybım var diye tedbir için başladık. Allaha şükür hiç bi sıkıntı da yaşamadjm. Salak saçma korkutanları duyma yaa
Seda35 Hayalimsinn 34 de coraspini birakicam kontrole gore gerek varsa igneye dönecek benimki de bakalım bir tane 17. Haftada kaybim var tedbir amaçlı ama korkuyorum birakinca bisey olurmu die 😏
246123 Kızlar hepinizden Allah razı olsun sabahtan beri keşke yazsaydım çok mutlu sağlıklı olun bebeklerinizle 💞
AsyAyse 246123 Canım ben 21 gündür kullanıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım doktor verdi hem coraspirin hem de kan sulandırıcı iğne