Sema42 Gelen yok giden yokkk gelsinler artık ya 🫣🫤 İlk doğumunuz kaçıncı haftada oldu kızlar Ya da bekleyenler kaçıncı hafta oldunuz nasıl gelecek bu bebişler ya 🥺🥹 Arada kasık ağrısı batması gibi oluyor sizde de oluyor mu devinemiyorum o batma olunca
Anne88 Sema42 canm bende 39 +1 bugün nst de ufak sancılarım çıktı 1 cm açıklık var ama bebeği kafayı kanala bile sokmamış sadece baş geliş takılıyor kendine benimde ilk hamileliğim bakalım ne zaman gelcekler 😣🤣
berceste5155 Sema42 eylül annelerine özel mi ya bu doğuramama durumu diğer aylarda sanki her gğn doğum hikayeleri paylaşılıyordu şimdi doğuramama postları paylaşılıyor bende 39+2yim 3 cm açılmayla bekliyorum
Sema42 fatmaa37demi5 41e kadar gelmezse yatış veririz doğumu başlatırız dedi doktor 🫣 yani haftaya cumartesi oluyor 🤕
Sema42 Anne88 benim nstde sancı gözükmüyor henüz . İnşallah kendi sancımızla gideriz doğururuz güzelce 🫣🙏🏻
Mavidunyamm Anne88 ayyy aynıyız yaaaaaa 39+1 baş geliş kanala yakın ama girmiyor 😂 çatı muayenesi oldun mu
Sema42 berceste5155 geçen hafta çatı muayenesinde hiç açılmam yoktu ama incelme varmış 27ye kadar düşmüş bakalım inşallah doğuracaz 🤣 İnan bilmiyorum ilk doğumlar mı geç oluyor niye böyle oluyor çözemedik
Sema42 fatmaa37demi5 bana da fitille başlatıyorum dedi fitil nasıl bişey suni sancı gibi ağrı mı başlıyor bilmiyorum da bakalım hayırlısı yaa
aise_meryem @Sema42 ma42″#p24232275 bugun dedim doktora alın diye suni verin hocam diye 😀 çünkü cok yoruldum artik Yatamiyorum uyuyamiyorum cok halsiz ve yorgun kaldim.
Sldkzy01 Sema42 39+3 normal doğum icin bekledim ama bugün kontrolün de daha fazla beklmecigini suyun azaldığını söyledi hiçbişey yok benim de nst sancı cikio ama Bnde tık yok cumaya kadsr gelmezse sezeryan olacam cuma günü